Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 28 ноември 2016 г.

Магиите - информационни вируси



Така наречените магии, са подобни на информационни вируси, които навлизат най-често в нашето енергийно, емоционално или ментално ниво и създават там хаос и безпорядък. Наличието им може да бъде безспорно доказано, тъй като това са едни от най-вредните въздействия върху човека. Те действат като катализатори, ускорители на болестните процеси, негативните мисли и катастрофалните събития в човешкия живот.


Може и то достатъчно категорично. Едно от задължителните радиестезични замервания е за наличието на натрупани вредни вълни и влияния в човешкия организъм. Ние можем да натрупаме такива вълни в себе си от излъчванията на геопатогенни зони, от йонизираща радиация, излъчвана от терените или от строителните материали, от електромагнитни излъчвания с различен характер или от волно или неволно насочени към нас недоброжелателни мисли и действия.


Разбира се, освен да трупа вредни вълни човек може успешно и да се избави от тях. Било като хармонизира средата, в която живее и работи, било като се освободи от “енергийните вампири” около себе си, било като престане да превръща сам себе си в обект на злоба, завист и недоброжелателни мисли и действия. В този смисъл добродетелният и праведен живот, хигиената на душата и чистите мисли са най-добрата защита от всякакъв род волни или неволни външни въздействия.

Радиестезията разполага с богат арсенал защитни средства срещу излъчванията на геопатогенните зони и вредните вълни, идващи от околната среда и средата, в която живеем и работим. Лично аз предпочитам пирамидите, защото те позволяват както да защитим дома си, така и да пречистим храните, които консумираме, от вредни вещества. Освен това, те са добро средство за зонова терапия, което помага да се балансират магнитните и електричните потоци в човешкото тяло и да се изхвърлят натрупаните в него вредни вълни. 

Съществуват и множество персонални защитни средства за хора, работещи в агресивна среда или подложени на интензивен поток негативна човешка енергия. Човек обаче не бива да разчита само на пасивни защити – медальони, амулети, талисмани и др., а трябва активно да работи за своята вътрешна трансформация, която да го изведе от порочния кръг на повтарящи се негативни събития. Но тук вече навлизаме в друга тема, която ни отвежда до самостоятелната духовна работа, медитативните техники и много други неща, за които си заслужава да проведем отделен разговор. 


------------------------------- © 2016, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved! споделяне в социални мрежи