Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

АМУЛЕТИ
Стародавна мъдрост гласи, че"Амулетите и  кристалите са будните сред спящи. Те ни пазят и помагат, когато ние сами не смогваме..."
От векове амулетите, талисманите и минералите съпровождат уязвимостта човешка. Концентрацията на магически знания, съсредоточили мощна енергия през вековете, предпазва, щади и насърчава, внушава на другите, че сте под благоволителна защита… и обладавате неуязвимост.  Свързан с мисловната вибрация на човека, амулетът създава предпазен щит. Или както казва кралица Елизабет Първа по време на едно празненство на един австрийски ерцхерцог, неин сътрапезник – „Господине, отпуснете се, те ни виждат, ала като през стъклена преграда и не могат да ни докоснат…“АМУЛЕТ „ПРИЛИВНА ВЪЛНА“  - (Океански яспис)

Амулетът „Приливна вълна“  има следните метафизични свойства: Отблъскване от злото око (уроки), сигурност и оставане невидимо от злонамерени мисли на хора.  Просперитет: Успех, виждате възможности и преодолявате пречките в бизнеса. Може да укрепи аурата, да поддържа лични граници и да помага за духовната защита. 

Парадоксално е, че подобни амулети са използвани  за исторически успех, бизнес решения и управление на ресурси като пари. Тъй като океанът представлява непознатото, мъдростта и вдъхновението, Приливната вълна е тотемово лекарство, което  ни свързва с нашите вътрешни дълбини.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943АМУЛЕТ „ЖЪЛТИЯТ ВОИН“  - (Жълт  яспис)

Амулетът „Жълтият воин“  има следните метафизични свойства: Забележителен амулет за отклоняване на ревността и завистта го прави отличен щит, ако сте обект на дребни клюки, облекчава хроничните тревоги и самосъзнание за това, което казват или мислят недобронамерени хора. 

Носенето на „Жълтият воин“  за продължителни периоди от време изгражда самочувствие и ентусиазъм, насочвайки положителна енергия и привличайки други, пълноценни  хора към вас.

„Жълтият воин“ е отличен диетичен амулет, давайки емоционална подкрепа и сила в самодисциплина, както и стимулиране на физическото енергийно ниво. Неговата бавна, но постоянна вибрация помага да се избегнат крайности,  също така е полезен  за дълги периоди на гладуване.  Този амулет може да се използва за привеждане в съответствие на енергиите на чакрите, за да се улесни безопасното движение на астрала, особено когато се поставят над сърдечните и увивни чакри, или да се усили потентността на чакра на слънчевият плексиглас.

„Жълтият воин“ подпомага храносмилането и стомашните проблеми и подпомага правилното функциониране на жлъчния мехур, черния дроб, панкреаса, далака и бъбреците. Също така се смята, че успокоява подуване на корема, гадене, непоносимост към мазнини и хронично храносмилане. Също така насърчава вътрешната сила, като помага да се преживеят разочароващите преживявания на живота и да се осигури упоритостта и упорството им да се преодолеят. Улеснява хроничните тревоги и самосъзнание, особено за това, което мислят или казват другите, и увеличава самочувствието и способността да се определят границите. Той насърчава ентусиазма и радостта и спомага за привличането на позитивни приятелства и взаимоотношения.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943АМУЛЕТ ОТ АМЕТИСТ (Аметист Бразилия)

Аметист - камък на чистотата и непорочността. В средните векове той е бил камък на любовта. В Древен Египет, аметиста е бил символ на щастието и здравето; в Европа на искреността и чистосърдечността; в Индия на миролюбието. В древно руските ръкописи е казано, че „аметист... прогонва лошите мисли, добър разум прави и в много дела помощ дава”, „ако някой изпие настойка от този камък, това ще даде неплодни деца, а отровата ще угаси и войните от враговете ще опази и ще доведе до победа, пък и при лова на диви зверове и птици помага”.
Счита се, че аметистите обладават възприимчивата енергия Ин и са способни да въздействат на чакрата Аджна.


Съзерцаването на аметисти снема нервното раздразнение, предизвиква успокоение и поради тази причина е добро при борбата с безсънието. Вода, в която са били накиснати аметисти, е полезна за възстановяване на мозъчното кръвообръщение.


Този прекрасен аметист торус е превъзходна защита и успокояващ камък, известен с предпазването от психически атаки и пристрастяване. Камък на мира и спокойствието, много използват аметист, за да облекчат депресията, безпокойството, безпокойството, негативните мисли и да стабилизират енергията. Широко почитан поради склонността си да активира висшите чакри, този камък е отличен за използване в медиацията за достъп до по-висши сфери и универсални прозрения като разбиране на процеса на трансформация от раждането до смъртта.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943


АМУЛЕТ „ПАУНОВО ОКО“ - (Хризокола)

Амулет пауново око е преди всичко камък на комуникацията. Неговата същност е посветена на израз, овластяване и преподаване. Спокойствието на тъмно тюркоазния си син цвят изхвърля отрицателни енергии, успокоява и позволява на истината и вътрешната мъдрост да изплуват и да бъдат чути. Мирен камък, той подчертава силата, която нашите думи и действия имат върху хората около нас, и насърчава състраданието и укрепването на характера.

Предпочитан като амулет  за просперитет и бързина на бизнеса, като реагира на аналитичните и интуитивни способности.  Амулет пауново око  има способността за овластяване на женските енергии, като учи, че истинската сила е най-добре изразена чрез нежност. 

Това е камъкът на прошката, мира и укрепването на емоционалните връзки. Той  насърчава състраданието и ни помага да възстановим нашата естествена спонтанност.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943АМУЛЕТ „ЛУНАТА СОНАТА“ - (Лунен камък Шри Ланка)

Амулетът „Луната соната“, Известен като камък на пътешественика, амулет на защита от древността. Смята се, че е най-силен през нощта и особено върху водата, когато блести луната.
Амулетът „Луната соната“е мощен филтър срещу злоба, завист и всякакви негативни енергии. 

Бариерните кристали имат невероятни способности да ни помогнат да фокусираме усилията си и усилията си да запазим нежелани елементи от нашия живот. 

Кристална структура на този амулет му дава сила във всички посоки, позволявайки му да осигури бариери против нападение от всички посоки едновременно.

Предпазва от вредните електромагнитни трансмисии, които изсмукване на нашата енергия и здраве.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943АМУЛЕТ „ЦИТРИНИНА СЪЛЗА“ - (Цитрин Бразилия)

Амулет „Цитринина сълза“,  наричан Камъкът на търговеца заради неговите свойства за увеличение в касовата кутия – засилване притока на парите, искрящият жълт Цитрин не само подпомага придобиването на богатство, но помага и за поддържането му. Предназначен за изобилие и проява, привличайки богатство и просперитет, успех и всичко добро в материален план. Също така насърчава щедростта и споделя щастието. Подпомага във всички бързи парични начинания и е особено полезно за финансовите спекулации и за търговския успех.

Като професионален камък за поддръжка, цитринът подобрява взаимодействията за всички, които работят в продажбите, търговското банкиране, казината, инструкциите за спорт и фитнес и медиите. Това е укрепващ кристал за медицинския персонал и лечители и увеличава производителността.  Амулетът „Цитринина сълза“ е отличен фактор  за междуличностни взаимоотношения. Той изглажда семейните или групови проблеми и насърчава решенията и сплотеността. Също така помага в разбирането и справянето с абсорбираните впечатления от хората около нас.

Привлича любовта и щастието и пази онези, които ще ви разбият сърцето. Също така е ефективен щит срещу злоба и ревност. Еликсир , за да предотвратите връщането на негативните енергии. Малко предупреждение: Цитринът може да влоши агресивността в някои. Не се препоръчва за онези, които имат огнена, бързо омекотена природа и трябва да се избягват от хора с клевета или клюки.

Естественият цитрин не държи или натрупва отрицателна енергия, а по-скоро преобразува, разсейва и обосновава, което го прави изключително защитна за околната среда. Той не създава проблеми както на физическото, така и на фините нива, превръщайки негативните мисли и чувства в положителни. Цитринът  е един от само два кристала на Земята, които никога не се нуждаят от почистване или почистване.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943


АМУЛЕТ  „Heart Stone“ - озов кварц ЮАР )

Амулетът „Heart Stone“ носи мека женска енергия на състрадание и мир, нежност и изцеление, храна и комфорт. Той говори директно на сърдечната чакра, разтваря емоционални рани, страхове и негодувание и разпространява една Божествена любяща енергия в цялата аура. Събуждайки сърцето на собствената си вродена любов, тя осигурява дълбоко чувство на лично удовлетворение и удовлетворение, което позволява на човек да има способността да дава и да получава любов от другите.

Наречен „Heart Stone“, може да е бил използван като символ на любов още през 600 г. пр.н.е. и все още е важен амулет за взаимоотношенията.  Ефективен при привличането на нова любов, романтика и интимност или в развиването на по-тясна връзка със семейството или приятели. Като камък на любовта, нежността и чувствеността, Розов кварц е мощен афродизиак, стимулиращ чувственото въображение. Амулетът е чудесен хармонизатор за сънят  и предотвратява на кошмари или нощни ужаси. Също така помага да се преодолее страхът от тъмнината.

Успокояващ кристал, отличен за употреба при травми или кризи, укрепва емпатията, чувствителността и подпомага приемането на необходимите промени. Осигурява постоянна защита срещу проникване на злост и клюки. Успокояващата енергия на розовия кварц може също така да помогне за излекуване на разбито сърце, което позволява освобождаване на натрупаните емоции и скръб. Помага да се освободят неизразени чувства към други. Вярва се че розовият кварц лeĸyвa бъбpeчни зaбoлявaния, мигpeнa, пpoблeми cъc cинycитe и с гъpлoтo, бoлĸи в yxoтo, астма и разширени вени. Помага и за изглаждане на бръчките и забавя стареенето.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943АМУЛЕТ „КВАДРАТЪТ НА ПИТАГОР“ - (Тигрово око Южна Африка)

Амулетът „Квадратът на Питагор“ изгражда умения и знания за значителни промени в кариерата в бъдеще. Предоставя решителност и преодоляване на страха по време на изпити, конкурси, публични представления, продажба на творчеството на пазара или представяне на идеи на важни срещи.

Сигурна защита от негативните намерения на другите, отразява аналитичен преглед на ситуациите и подпомага нещата да се случват твърде бързо. Той е едно от най-добрите средства за разрешаване на криза и осигурява перфектна подкрепа, когато човек се страхува да направи грешно решение.

Исторически уважаван като най-мощният амулет за изобилие и защита срещу зло око, също така позволява да се превърнете в „невидими“, помагайки ви да „виждате в тъмнината и сенчестите места“ в живота с лекота и сигурност. Cъc  cвoя злaтиcт цвят Tигpoвoтo oĸo ce изпoлзвa зa yвeличaвaнe нa блaгocъcтoяниeтo. Toй нacъpчaвa cмeлocттa, нocи cтpacт и физичecĸa cилa и тoвa вoди дo paдocтнa пepcпeĸтивa и яcнoтa нa yмa.

Tигpoвoтo oĸo cи e изгpaдил coлиднa peпyтaция, чe пpивличa бoгaтcтвo, пapи и ĸъcмeт. Toй имa и мнoгo cилни дyxoвни cили. Koгaтo e ocвeтeн, cвeтлинaтa ce движи ĸaтo тeчнocт пo ĸaмъĸa и тoвa гo пpaви oтличeн зa гaдaeнe.

B иcтopиятa Tигpoвoтo oĸo ce e изпoлзвaлo и зa зaщитa. Pимcĸитe вoйници ca гo изпoлзвaли пo вpeмe нa битĸa и зa зaщитa oт чepни мaгии. Toй e и ĸaмъĸ нa ĸъcмeтa и ce изпoлзвa зa oтcявaнeтo нa иcтинaтa във вcяĸa eднa cитyaция. Чpeз нeгo щe мoжeтe дa paзбepeтe циĸлитe пpeз ĸoитo пpeминaвa живoтa ви.

За заявка: 0897 339585 или  0879381943

Магически Амулети за контрол над всичко

Магически амулети  служат като средствата, с които ще спечелите контрол над всичко. Те служат като мощни изпълнители на вашите желания, чрез магически  ритуали и вграждане на определен код.  Амулетите от минерали и кристали работят като посредник между вас и магическите правомощия на Вселената. Можете да използвате своят амулет като магически „персонал”, който принадлежи само на вас, за да ви служи.

За поръчки: 0897 339585 и 0879381943
В Китай са познати много видове нефрит, но само един е обожествяван от хилядолетия.  Това е нефритът, който носи името на град Хънтиен – главният град по Пътя на нефрита в югозападната провинция Синдзян. Именно този вид нефрит притежава уникалният лечебен ефект, който се приписва по принцип на нефрита. 

На него са посветени много трактати в древен Китай.  Той може да бъде в различни цветове – от светлозелен да тъмнозелен, жълт, кафяв, червен, бял. Съдържа фини частици от злато и платина и е най-доброто средство за енергийна защита. 

Счита се, че различните символи теглят към притежателя на амулета здравето, щастието, дълголетието, парите и защитават семейството и дома му от всякакви негативни въздействия като геопатогенни зони, магии и лоши мисли, отправени от зложелатели. 

Амулетите се изработват с неповторимо изящество и стойността им расте с всяка измината минута, тъй като  само след пет години  основното находище на хънтиенски нефрит ще бъде изчерпано. В миналото привилегията  да се радва на подобно  произведение, създадено с ненадминато майсторство, е имало само императорското семейство.


*Публикацията е предоставена от www.ezoart.net със съгласието на авторът.

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне Прочетете Цялата Статия...