Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 11 юни 2014 г.

РАКЪТ Е ЛЕЧИМ С КРИСТАЛИ – raka-e-lechim-s-kristali




Бичът Рак присъства в много форми.  Това, което съм забелязал е, че ракът задържа нашата енергия, нашата творческа сила.  Медицината казва, че лечението е не възможно, аз твърдя обратното , рака е лечим чрез минерали и кристали, макар и с по бавни последствия с течение на времето без да се увеличават разсейките.

Енергията на минерали и кристали ще постави това заболяване в  застой или ще блокирана неговата отрицателна енергия. За мен би следвало да се приложи не химиотерапия, а определена група от кристали, които трябва да внесът светлина или цвят със съответните им дължини на вълните. Поставянето на светлината на кристалите се отваря потока в засегнатата зона и се влива честотни импулси там, където се нуждае от това.

Лечебни камъни, които аз препоръчвам след дългогодишни изследвания, са тези, които увеличават потока на енергията, които позволяват кристалната светлина да премине към засегнатите органи. Терапията се провежда с камъни, които регенерират клетките, пречистват ума, тялото, изчистват шлаката в кръвта, преструктурират ДНК (така на „дисплея“ облекчените клетки може да се върнат към нормалното) да се създаде баланс и стабилност чрез заземяване на лечебната енергия в аурата на човека.

Това са само ориентировъчни линии, резултатите винаги са зависими от действията на отделните хора, нагласа, възприемчивост и способност да се ангажира с потока на енергия. Изцелението  с кристали, или всяка друга форма на различни камъни до голяма степен се основава на вашето намерение - да знаете и се съсредоточите върху резултата, който желаете, след това ще сте отворени за позволение на земната енергия да премине чрез вас.

Направих селекция и моят избор бе на следните минерали: Селенит, Петалит, Малахит, Флуорит, Опушен кварц, Халкопирит и Сугилит. Тези кристали са лесно достъпни на пазара (повечето хора имат най-малко един от тях вече) и те работят на всички четири нива на вашите енергийни тела: Духовно, умствено, емоционално и физическо, за да възстанови баланса в рамките на енергичен областта на цяластната аура. Те могат да бъдат поставени на засегнатото място, или съхранявани в джоб или бельо.

Тези камъни са изброени по Melody като камъни, които могат да помогнат с рак:
Аннбегерит, Азезулит, Кобалит, Ковелит, Флуоропатит, Злато – самородно, Меланит, Петалит, Пумпефилит, Диктит, Селенит, Улманит, Хексонит. Представям и наименованията на латински: Annabergite, Azeztulite, кобалтит, ковелит, флуорапатит, Gold, Melanite, Petalite, Pumpyphelite с Dickite, селенит, Ullmanite, Wad, Xenotine.

Няколко са необичайни камъни, но добрата новина е, че тези, които не се срещат толкова често, но така или иначе са лесно достъпни.

Селенит: е идеалният кристал за привеждане в пречиствателната бялата светлина в тялото и е лечебен за аурата. Селенит владее естествената способност е да очисти карциномната вълна и пречиствайки кръвта да се създаде поток (като колона от бяла светлина ), която работи точно през цялата енергийна система, достига  в ДНК, което позволява кристалните частици  да се преструктурират, тоест регенерира клетките и  по този начин работят върху намаляване на тумора и крайното физическо изцеление.

Петалит:  работи срещу тумори / клетъчната регенерация/. Той е защитен камък, който може да успокои и изглади аурата, което позволява пълен релакс и спокойствие, за да запълни лице.
Петалит  инициира движение на кундалини енергия, създава енергиен вихър, когато кристалът е поставен, което дава възможност за поток от енергия непрекъснато да се вливат в района, така че ребалансира и стабилизира енергията на телата ".

Малахит: е регенеративен камък, който работи за блокиране на туморната енергия, физическа болка и получаване на необходимия поток да се движи нормално през тялото.

Флуорит внася ред и баланс чрез премахване на разрушителните ракови фактори, хаотичните и деградиращият  растеж на раковите клетки. Флуорит подхранва физическото тяло, пречистване и  преструктурира клетките в  ДНК (тумори). Той предпазва и лекува самата болеста.

Опушен кварц:  разтваря негативните емоционални блокажи / позволяващи положителни енергии, за да влязат, подравнява физически меридианите и етерични портали за баланс, и е защитник за навлизането на излишната енергия.

Сугилит: Балансира ума ,тялото, и духа чрез отваряне на чакрите и отдаване под наем на кундалини енергията. Мощното действие на Сугилит  почиства и освежава,привлича лечебна енергия в тялото. Кристалната структура на Сугелит  работи пряко върху  жлезата хипофиза (където всичките видения са създадени в рамките на нашата реалност), облекчава стресът.

Халкопирит: друг физически лечител, който работи, за да регенерира клетки (тумори), и преструктуриране на ДНК. Той също е успокояващ камък при стрес – фактор поддържащ ракът.

Други камъни, които ще подпомогнат с аспектите на рак:
Туморите-Хелиотроп, Малахит, Lepdiocrocite, Petalite, Тибетски кварц, Селенит;
Безпокойство-Green Aventurine, Cerussite, Chrysoprase;
Aура -Каситерит, Лимоненожълт кварц, Rose Quartz, Iolite, Селенит;
Баланс на ум, тяло и дух: Sugilite, Chyrsoprase;
Балансиране на фини тела – Rhodocrosite, Strawberry Quartz, Куприт;
Блокирани раковата енергия – Барит, Черен звезден Диоптаз;
Благодатни божи камъни – Куприт, Green Jasper /зелен яспис/;
Регулиращи – Erthyrite, Smoky Quartz, Sunstone /слънчев камък/,Zincite;
Успокояващи – Apophyllite, Amazonite, Аметист, Cerussite, Халкопирит, Пурпурен Флуорит
Детоксикация – Содалит;
Физическо изцеление - Апатит: жълт, зелен или син, Халкопирит, Labradorite, Родонит, Изумруд;
Хипофизната жлеза – Elbaite, Апатит, Халкопирит, Charoite, Labradorite, Родонит, Sugilite;
Регенерация - Rutilated Quartz, Александрит, Карнеол, Лимоненожълт кварц, кървав камък - Bloodstone (укрепва имунната система), Dioptase, Топаз,Черен турмалин (Black turmaline);

*ВАЖНО! Този сайт, не предоставя лечебни рецепти на читателят, както и да използва свободи техники за само лечение.  Целта на „Магията на камъните“ е  да предложи полезна информация от общ характер, за да ви помогне в стремежа си за емоционално и духовно благополучие.



** Някои камъни са изписани на английски за улеснение в търсене из интернет пространството за улеснение.

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне