Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 22 юни 2014 г.

КОДИРАНЕ НА КРИСТАЛИТЕ-kodirane-na-kristalite




Кристалите абсорбират и трансформират енергии, за да се влеят светлина и обезвредят патогенните зони и негативни влияния. В случай, че не се грижим за своите минерали и кристали, техните енергийни нива могат да бъдат изчерпани. Заредете вашите кристали, скъпоценни камъни и минерали със свежа енергия от "вертикала" с източник за допълване за да се възстанови светлината им матрица.

Всеки кристал представлява един вид свободен атом, минава от ръце на ръце и възприема информация от милионите докосвания. Знаете, че човешкия организъм е с приблизително 73-74% вода, което го прави течен кристал. "Кодирането" е вид синхронизиране на кристалната решетка на кристала с човешкото ДНК. Както кристала има различна структура - тригонална например, така е с всеки човешки индивид. След необходимите изчисления се препрограмира всеки кристал към неговият собственик. Всъщност кодирането е вид посвещаване на кристалите.

За тази цел може да се използват различни методи, като нощно облъчване, „Зеленият лъч“, слънчеви лъчи, определени псалми, лунни вибрации, клъстери и други.
-Слънчева светлина: Един час  от слънчева светлина е достатъчна да активира и преактивира повечето кристали. Слънчевата светлина е благоприятна за чистия  кварц. След няколко слънчеви бани вашите кварцови кристали ще бъдат значително по-ярки. 

Тъмни, непрозрачни камъни като черен турмалин и обсидиан също могат да се презареждат чрез този метод. Това е една отлична техника за бързо активизиране личните камъни. Има много камъни, които не следва да бъдат подлагани за дълго време по лъчите на слънцето. Един от тези „капризни“ камъни е Аметист, за това се запознайте много добре със свойствата и химичния състав на кристалите ви.

-Лунна светлина: Полагането под лунните лъчи е лек, проникващ метод за презареждане вашите камъни. Важно е да знаете, кои фази на Луната влияят благоприятно на кристалите. Пълнолунието е добре за едни минерали и кристали, вредно за други!
Аметист, розов кварц, цитрин, опушен кварц, лунен камък, калцит, целестит, кунзит, аквамарин и други светли или пастелни цветни камъни се кодират отлично при новолуние.  Това е лек метод за регенериране личните камъни за една нощ.

-Чрез аметистов лъч: Това е може би една от най-финото от техники за зареждане. Оставете време за този метод и да се ангажират вашата интуиция за ориентиране. Опитайте комбиниране на тази техника с лунна светлина!

-Кристално  разпределение: Комбинирайте този метод с някой от посочените по-горе методи за презареждане кристали. Този метод може да се използва по време на почистване кристали. Подредете няколко единични и двойни-прекралено ясни кварцови кристали целия клъстер, райета (или съд), в който кристал се презарежда (или почистен), или около самия кристал. Аз лично предпочитам метода в който се прилагат кристали херкимер.

-„Медицински щит“: подредете кристалите според четирите посоки, изток, юг, запад, север. Кристалите ще преливат свежа енергия за презареждане на кристала поставен в центъра. Ако искате да заредите вашия кристал с определена вибрация, например спокойствие или любов, добавете кристали на оформлението, които насърчават резонанса, като аквамарин, целестит, син халцедон, хризопраз, родохрозит или розов кварц.

Можете също така да настроите вашите кристали в хармония с резонанса на камертон, звънец или купа като преди това ги намажете с етерични масла. Този метод е със силен заряд като допълните чрез редуване от слънчева светлина към лунна светлина и обратно.

Активирането на вашия  кристал ще увеличава капацитета си за енергия и светлина. Когато активирате вашия кристал, когато отворите спящите области на енергийната кристална матрица ще се  увеличи и светлинния спектър на кристалния сноп.

Различните техники за активиране ангажират вашата способност да визуализирате пътища на енергия, вливащи се в кристалната, след това, с намерение фокусирайте върху активиране, вижте съществуващите канали за увеличаване на капацитета и ще настъпи поява на нови канали. Ако имате техники (мантри), които се използват по време на медитация или по-високи триизмерни обекти, чрез които можете да се свържете, призовете те да активират вашият кристал.

Много от техниките за презареждане може да се използват за активиране. Например, слънчева светлина, лунна светлина, кристални оформления, енергия и мълния. Въпреки това, аз препоръчвам един от най-добрите катализатори за кристално активиране – самото ваше излъчване.

Най-вероятно ще се активирате по-голямата част от вашите кристали у дома си. Въпреки това, когато имате възможност, вземете кристал/и по време пътувания. По този начин ще увеличите енергийните вихри от  електрическите точки, свещени места и събития като лунни или слънчеви затъмнения, или духовните събирания, така ще активирате нови нива на светлината в областта на енергийната си кристалната  матрица.


Посвещаващо на вашия кристал е прост процес, който изисква само няколко тихи моменти и дефинира намерението си за съвместно творение. Вашето намерение, по време на посвещението, се описва, чрез кристалография, онзи кристал който желаете да работи с вас и поставя леки и фини  вибрации в хармония с вашите намерения. Тоест превръщайте всяко ваше намерение в мисъл – форма.

Осъзнаването е ключът. Представете идеята за "любов, светлина, и за доброто на всички" като част от вашия активиране. Правейки това, ще неутрализирате всички подсъзнателни вибрации, които биха могли да повлияят на този процес.

Фокусирайте се върху позитивното, което ще се свърже с вашия кристал. Например, "Аз утвърждавам изобилие и благоденствие за себе си и всички същества." Или "Аз съм винаги защитени от светлина. Вмъкнете прочит от даден пслам.
Адаптирайте потвърждение за заделяне на един кристал за олтар, пространство, общите части, градината или дома.
Визуализирайте "вертикални" енергии от Космоса и Земята "сияние" в камъните си, когато ги посветите. Също можете да работите с определен вид светлина, например, златна светлина, ясна светлина, или Рейки енергия . Златната светлина е божествена творческа енергия, която е чудесно за заделяне на камъни, защото тя е в хармония с духа в тялото (божествения човек) и събужда фините лечебни сили на състрадание в кристала, който посвещавате.

Ако имате конкретна мисъл за вашия кристал и искате да програмирате тази мисия в кристала, започнете вашия тържествен водосвет с такива намерения идентифицирани ясно за себе си. Помолете Вселената да благослови мисията, за която се посвещава на вашия кристал. След като се почувствате в хармония с определени намеренията ви, следвайте стъпките по-долу.

Започнете вашата всеотдайност от прочистване , презареждане и активиране на вашия кристал. Когато сте готови, седнете с вашия кристал/и, изберете тихо място, където спокойствието няма да бъде нарушено. Затворете очи и дишайте бавно ритмично. Концентрирайте енергията си и позволете кристалите да следват вашия мисловен процес.  Задръжте кристала в ръцете си. Повторете намерението си  докато не се изясни. Проектирайте мисли  за това свое намерение в кристала. Ако кристалът има първичен предавател (3-странно) или пренасяне (7-странно), лицето да бъде насочено към един от тези предаватели. Повторете вашето съзнателно намерение три пъти. Вашият кристал вече е посветен!

За повече информация и консултации може да ме потърсите на – 0897 339585 и 0887 39239.
„Аз съм тук за да ви помогна!“


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне