Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 8 януари 2013 г.

ТЮРКОАЗ - ЗНАЧЕНИЕ


"Тюркоаз Значение - чистота и щастие"

Щастлив и блажен енергия от тюркоаз е оцененd от хората в продължение на хиляди години. Turquoise е използва, за да се свържете с по-високи енергии, както и да донесе хармония на всички връзки.
Тюркоазът е един красив камък, който се появява в потока на небесни цветове - от аква синьо до светло зелено син.
Красотата на тюркоаз е високо ценена в продължение на векове в различни култури - от персийски и египетски кралски особи местните хора в Северна и Южна Америка (Северна, Централна и Южна Америка).

За съжаление, в днешно време е широко засегнати от тюркоаз имитации или тежко лечение. Тъй като на синия цвят на тюркоаз е толкова привлекателен (и изцеление), пазарът е наводнен от тюркоаз бижута и мъниста, които са далеч от истински.

КАКВО Е СПЕЦИАЛНОТО ЗА тюркоаз?

Поради на своята небесена енергия, тюркоаз се смята, че може да осигури не само защита от всяка негативност, но също така и ясна връзка с чистотата на природните елементи, особено вода и въздух.

Водна енергия в тюркоаз могат да улеснят потока на енергия в тялото, като по този начин насърчава лек детоксикация и подобряване на състоянието на имунната система. Turquoise работи прекрасно с лапис лазули, тъй като и двете камъни донесе чисто море небе енергия, която е необходима за растеж и общото благосъстояние.

Turquoise също може да помогне на една висшето насоки и посока, както и да живеят живота с повече радост и щастие. Успокояващ и повдигане на цвета на тюркоаз могат да донесат мир и по-висока енергийна всяка връзка.

Какви са специфичните Фън Шуй ИМОТИ НА ТЮРКОАЗ?

Във фън шуй тюркоаз се използва за своята красива израз на водата фън шуй елемент. Като такива, тюркоаз се използва като Фън Шуй лек за привличане на богатство и пари, както и като лек за подобряване на здравето и благосъстоянието.

Успокояващ, както и за повдигане на енергията на тюркоаз го прави много добър избор за детски стаи (особено тийнейджърите), домашен офис, или живот и семейна стая.

Да ние забравите, за да поставите вашия тюркоаз на пряка слънчева светлина и за да го предпазите от драскотини и падания.

Къде да поставя ТЮРКОАЗ ЗА ДОБРО Фън Шуй?

Като богат лек, тюркоаз може да бъде поставен в зоната на парите (Югоизточна багуа областта на вашия дом или офис). Фън Шуй - дърво с тюркоаз е популярен лек за тази област, както и добавянето на злато, било то в китайски монети или друга подходяща позиция декор.

За подобряване на здравето и благосъстоянието място тюркоаз в района на изток багуа. Бъдете сигурни, за да донесе на другите две фън шуй елементи, необходими в тази област - Земята (леки жълти и пясъчни цветове) и дърво (зелен и светли цветове кафяв) - за по-хармонична енергия.

Няколко тюркоаз полиран камък може да бъде добро допълнение към вашата спалня, особено ако вашите отношения се случва чрез предизвикателства.

Каква форма на ТЮРКОАЗ да избера?

Можете да си купите полирани тюркоазени камъни, или можете да изберете от различни от тюркоазени дърворезби. Разгледайте смисъла на много фън шуй символи и за енергия, искате или се нуждаете. Например, ако търсите да се създаде по-голяма хармония и щастие в любовта си отношения, можете да изберете две тюркоаз сърцата и ги поставете в любовта си площ.

Както и при други кристали и камъни, не забравяйте, че можете да се възползвате от енергията си, като ги носеше като бижута. Налице е разнообразие от зашеметяващ тюркоаз бижута на пазара, просто бъдете сигурни, че купуват от реномиран доставчик. Без значение, които се формират от тюркоаз бижута, изберете за себе си, да бъдат нежни с него и не излагайте тюркоаз тежки елементи.
С Rodika Ши, About.com

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!