Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 15 януари 2013 г.

ИМАМ ЛИ НАПРАВЕНА МАГИЯ


Общи симптоми на Nazar /зло око/
Основните симптоми на злото око са чувствата на физически и / или емоционална умора, необяснима лош късмет или неблагоприятни честоти, и заболяване. Смята се, че:
Може да предизвика сънливост, спадане на клепачите, отпадналост, умора, отпадналост, липса на концентрация, безпокойство, дискомфорт, спазми, гърчове, главоболие, хълцане, тромавост, болки в корема, суха кашлица, диария, сърбеж, косопад, суха кожата повръщане, сушене на млякото на кърмещите майки и добитъка, проблеми с кръвта и зрението, увреждане на сексуалната активност, импотентност, безплодие, нарушения в менструацията, проблеми при бременност и раждане, дефицит кърма, мастит, а сред бебета и малки деца , непрестанни плаче и люта, отказа на бебето да суче или пие мляко и други симптоми включват липсата на дъжд, изсъхване на кладенци, изпепеляващо на плодове, внезапна загуба на бизнеса, и така нататък.

Nazar магията вероятно се практикува от началото на писаната история. Тя еволюира от необходимостта да се обсеби и контролира околната среда, действия, които често са враждебни и смъртоносни. Тази магия трябва да изглежда загадъчна и контролирана от неизвестни, мощни сили. Усилията да се обяснят мистериите на света, и да се намерят начини за контрол на поне някои от тях, породено в много магически практики и ритуали, да манипулира времето, движението на животните, плодородието, болест, смърт и други привидно неконтролируеми сили.

С течение на хиляди години магията се развива в много различни форми, включително шаманска магия, която включва напускане на тялото и общувайки с неземни спиртни напитки и учители; племенна магия, която се практикува от по-примитивните култури, които да повлияят на спиртни напитки, свързани с племенна група и да се противодейства на злото магьосничество, насочени към тях; вуду, смесица от Западна Африка, религии, християнството и местните вярвания в определена държава.
Магията се практикува в много различни форми, включително чудотворна магия / чрез икони /, симпатична магия и гадаене.

Магията „Чудотворец” е свързана с чудотворната дейност на дадена икона, който се издига над законите, уреждащи физическата природа на реалността и е най-вече в такива практики като дава благословии, извършващи магическо изцеление, и в клетвите, предназначени да донесе вреда на друг. Целуването на икони е изключително вредно, защото там освен чисти духом хора отиват и магьосници, които правят зли заклинания. По този начин следващият целунал иконата прихваща отрицателната енергия.

Симпатична магия се основава на принципа на "като произвеждаща сходни." Например, в вуду това ще бъде под формата на вуду кукла, представляваща някой, които потребителят желае да навреди, чрез поставяне на игли в кукла с очакването за причиняване на болка и / или смърт на това лице. Тя може да се използва, за да прогонване на злото от създаването на представителство на това зло, и след това да направите нещо, за да го унищожи или да го отпрати. Предсказания е още една форма на магическа практика, в която се стреми да гледаме в бъдещето. Различни магьосници, тези, които търсят да предвидят или да предсказват бъдещето, могат да използват различни методи, включително карти, кости, вътрешности на животни, руни, или други устройства. Четенето на хороскоп си е форма на гадаене, която разчита на движението на звездите и планетите, които да ръководят интуиция и поведение в ежедневието.

Черната магия/Назар/ е вид магия, която често се използва, за да донесе вреда на друго лице. При нея заклинателният ритуал е силно свързано с дявола /негативни вибрации / . Назар магията се практикува от вещици, които са направили пактове с черните сили. Това сочи проучването на Салем -вещица практикувала през 1692. По късно ще се назове Салем магия, която се използва , за да призове силите на мрака и злото в опит да контролира природните сили чрез използването на магии, заклинания и други средства.

Бяла магия- производна на Назар магията, е обратното на черна магия и не се мисли погрешно, че няма цел да причини вреда на другите. Много трудно да се прави разлика между двете, като и двете се стремят да контролира природните сили и както се смята, че да има на потенциал да донесе вреда, дори когато вредата е неволно (както е в използването на „любовта” да контролира чувствата на друг ). Въпреки че много хора не вярват в черна магия, има и много, които правят. За вярващите, или практикуването на магия или който е получател на зло заклинание, шестнадесетичен, или друга форма на вредата е съвсем реална.

Магьосничеството се наблюдава възраждане на двадесети век с нео-езически, Уика и Дайник традиции разпространение из САЩ, Европа, Южна Америка и Австралия. Черната магия също все още се практикува в много традиционни културни групи по целия свят, включително Съединените щати, където може да се види сред вуду практикуващите, шамани и други, които се занимават с черните изкуства.
„Окото на дявола” - Evil Eye , е най-стара и доста широко разпространена като суеверие зони на Средиземно и Егейско море, както и сред испаноговорящите групи от населението в САЩ, Мексико, Централна и Южна Америка, както и в северната част на България.

Тя е известна също като ”лошо око”, тясно око, изглежда, и раняването око. Човек с тази власт може да причини друга вреда човек, гледайки само към тях. Това убеждение се усеща в някои култури да бъдат вързани директно към сърцето, както и лице със злото око често е сребролюбец или ревнува от нещо, което принадлежи на друг. Смята се, че всеки може да има тази сила, въпреки че често се приписва по-възрастни жени. Притежателят на злото око не може да бъде наясно, че той или тя притежава, и вредите, които се нанасят обикновено е непреднамерено. За тези, които го използват умишлено, злото око е свързано с магьосничество, чародейство, и черната магия.

Сред Испанци култури, магията Ojo е народно заболяване, причинено от злото око, което може да повлияе до кръвта на детето да се загрява и може да доведе до различни физически проблеми, включително диария, разстроен стомах, повишена температура, повръщане и неутешим плач. Лечението се нуждае от услугите на традиционната медицина, може да използват молитви или други подходи за разрешаване на заболяване. Злото око може да се неутрализира с помощта на различни методи и уреди, включително амулети, носени около врата и определени магически практики и молитви.

Като с магия черна, вярата в уроки е проблем, който понякога се срещат от съвременните здравни практикуващи. В такива случаи практикуващият трябва да признае вярвания на пациента, както и евентуално да включи елементи на традиционните средства за защита, заедно с модерни медицински подходи за лечение на симптомите. Често, обаче, вярата в тези правомощия може да държи хората да търсят необходима медицинска помощ.

Източник : Част от лекцията за окултното от Робърт Хъф.

„Зли очни” симптоми:
1. Промяна на цвета на кожата на лицето (напр. тъмни или бледи).
2. Трудно да спане през нощта, сънливост през деня.
3. Изпотяване от предната на главата, ръцете, краката и гърба.
4. Отчаяние, обезвереност, ленивост, безразличие и небрежност.
5. Често посещаване на тоалетна.
* Преди да се допитате до езотерик или окултист, първо потърсете лекар при наличието на такива симптоми!

Симптоми при черната магия - Назар:
1. Чувство на омраза към себе си и околните
2. Когато голямо количество коса остане по гребенът ви, или е в насипно състояние много / косопад/.
3. Болки в раменете, долната част на гърба и корема, подуване на корема.
4. Телесни петна.
5. Когато навън се чувствате спокойни, а вътре в къщи се чувствате обратно.
6. Ненадейна омраза към съпруг/а.
8. Подозрителни един за друг като двойка
9. Вие не оценявате всичко, което вашите, съпруг или съпруга направи.
* Преди да се допитате до езотерик или окултист, първо потърсете лекар при наличието на такива симптоми!


Симптоми на човек атакуван чрез магия в будно състояние:
1. Странно поведение в нечии думи, дела и движения
2. Гърчове (без медицинска причина)
3. Парализа на крайниците (без медицинска причина)
4. Бързо се ядосвате или да плачете без видима причина.
5. Седейки в тоалетната за дълго време, и говорите за себе си.
6. Постоянно главоболие (от едната или от двете страни на главата), без медицинска причина, която не е стихва от болкоуспокояващи.
7. Нередовна менструация при жените.
8. Бездетност, въпреки че съпругът и съпругата са медицински са тествани и няма предпоставки за стерилност .
9. Съпруга става много по-затруднено положение, когато нейният съпруг има сексуален контакт с нея.
10.Не успявате в усилията си да се ожените или омъжите.
* Преди да се допитате до езотерик или окултист, първо потърсете лекар при наличието на такива симптоми!

Симптоми, когато човек е заспал:
1. Кошмари в съня:
2. Виждайки различните видове същества
3.Виждайки себе си падане от високо място
4.Виждайки хора в странни форми
5.Змии
4.Един човек може да види жена, с която иска да има полов акт (и обратното) постоянно в сънищата си, или той може да види, че някой го заплашва.
5.Не може да спите спокойно -тревожност и страх при събуждане.
6.Разговаряте шумно в тези сън, стене и стене.
* Преди да се допитате до езотерик или окултист, първо потърсете лекар при наличието на такива симптоми!
Това е една кратка информация за симптомите при основните агресивни атаки – магии.
Надявам се да е била от полза за вас.

Това е една кратка информация за симптомите при основните агресивни атаки – магии.
Надявам се да е била от полза за вас.

Ето и моите координати, в случай, че почувствате подобни неразположения и дискомфорт:
Мобилни: 0897 339585 и 0887 392139
Skype: ezominerali

Имам ли магия   

Посещения:
visitor counter






------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!