Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 9 януари 2013 г.

ПРЕДИ ДА СИ ПОРЪЧАТЕ АМУЛЕТ

Думата "амулет" идва от латинската amulētum, това е може би един от най-ранният запазен термин за използване на амулет. Плиний описва  предмета амулет в "естествената история" като  "обект, който защитава човек от беда".



Амулет в древните религии и съвременни традиционни култури се нарича предмет, за който се вярва, че отблъсква вредните влияния и злите сили или че закриля носещия предмета. Възможни етимологии на амулет са: нося, отклонявам (от арабски), отблъсквам (лат.). Най-често се носи като колие на врата, но са възможни и много други начини на носене - както скрити, така и на показ - вшиване в дреха, на пръстен, гривна или обеци.

Амулетите имат магически характер е той е добре познат като явление, тъй като придават много чар, създавани някога от човек. Излишно е да се казва, че всички амулети имат магическа сила на даден степен.
Ето защо всички ритуали отправяне при изготвянето на даден амулет са в действителност мистика. Въпреки това, някои от тях, особено тези с символ на "Пентаграм" или "Звездата на Давид", може да бъдат по-силни от другите. Това е спорен момент, всеки амулет си има своята индивидуалност.


Вие можете да си заявите амулет, който ще бъде кодиран единствено за Вас по всички необходими изисквания. 

За контакт: 0897 339585 и 0887 392139


Как магията е свързани с амулети?

Магията в общи проучвания за същността на нещата. Талисманите например осигуряват достъп за контролиране и използване на дарби на природата. Магически амулети, обаче, служат като средствата, с които ще спечелите този контрол. Те служат като мощни изпълнители на магически заклинания и извиквания (инвокации), което е опасно заиграване. Те работят като посредник между вас и магически правомощията на Вселената. Можете да използвате амулет като магически „персонал”, който принадлежи само на вас и за да ви служи.

Амулета винаги е от голяма полза да се го носи, защото доставя него или нея с енергия. Енергията, която магически амулети притежава, е кумулативен, което означава, че колкото по-дълго се носи, силата се увеличава неговите защитни свойства. Ако искате да увеличите магическата сила на вашия амулет, има някои неща, които можете да направите:
- Дайте си амулета име. А името е като позоваването себе си.

Някои племена са били известни, за да се използват специални имена за растения и животни до обжалва пред магически своята същност и да ги контролира. Същото нещо се случва с магически амулети. Всички амулети стават по-силни, когато те са със специално име, и по този начин собственика им създава по-добра работа във вид на вибрации, и повече увеличава връзката с тях, амулет – човек – вселена.

- Moonlight е метод , който има голяма магическа сила. Ако поставите амулет под лунната светлина, особено по пълнолуние, ще се увеличи на амулета магическа сила значително.

- След като в последно време нашепват молитва или заклинание над амулета за увеличаване на духовната връзка с него и да привлече повече магическа енергия.
Тези, които го правят редовно, могат да бъдат сигурни, че тяхната магия амулети не ще изгубят своята сила.

- Както са защитени от вашия чар, магически амулети винаги да бъдат защитени и грижи от вас. Те няма да имат магическа сила, ако притежателят им не се грижат за своят амулет.

- Някои амулети могат да бъдат в контакт с други хора, други не могат.
Ето защо те се прави разлика между явни и скрити амулети. Вие трябва да избягвате да се докосват чужди хора до вашият амулет освен деца, което ще доведе до загуба на силата на магическият амулет. Или пък да го предоставяте на второ лице.
От друга страна, ако имате явен амулет, като го носите дрехите си на открито помагат да се изготви повече енергия.

Ето някои полезни насоки за тези, които искат да купуват амулети с добро качество и разумна цена. На първо място, ако знаете какъв вид амулет, който трябва, това е важно да се проведе малка разследване.

Опитайте се да научите повече информация за този амулет тип, как изглежда и от къде идва. Трябва да се получи възможно най-много подробности, защото искате да получавате истински, автентичен амулет, направени от хора, които знаят какво правят, а не от шарлатани. На второ място, винаги има предвид здравна безопасност.

Някои амулети могат да съдържат билки и ароматни масла, които предизвикват алергична реакция при някои индивиди.

Ето защо преди да купите амулети, трябва да сте сигурни, че не сте алергични към материала, от който са изработени. На трето място, винаги сравняват цените, особено когато си купувате амулети онлайн. Някои продавачи могат да предложат на много евтини цени, които обаче не включват разходите за транспорт и доставка. В този случай можете да се окажете плащат два пъти повече, отколкото сте очаквали да плати.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ АМУЛЕТ СЕГА

Други продавачи могат да предлагат много евтини амулети с доставка и обработка включени, но след всичко, което се получи това, което плащате и не може да има малко гаранция, че продуктът, който получавате е това, което всъщност искате. Следователно, цената трябва да се обмисли внимателно, когато пазарувате за амулети. В цената на един амулет се включват всички разходи, по тази причина амулета не може да бъде евтин и на приемлива цена.

Защо хората да носят амулети?

Всичко се връща до откриването на значението на магическите символи от човечеството.
Хората в древен Египет са забелязали, че амулети с някои символи, предоставени им необичайна сила и неочаквано прекъсване на захранването, докато амулети с други символи, които ги защитени срещу смъртоносни болести и нещастия. Това знание е била използвана от фараоните, управници и тези, които са на власт, а сега станаха достъпни за обикновените хора.

Как амулетите работят?

Амулетите могат да дадат желателно разбира се. Положителната промяна се причинява от различни ефекти на амулети. Една от последиците е, че те създават психологически щит срещу всичко, което искате да бъдат защитени от. Първата форма на амулет е животно, нокът или зъб, което човек каменната ера ще носят на врата му за защита и кураж. Това му дава смелост за бъдещето лов и власт, за да оцелее. По същия начин, чрез поставяне на амулет, вие позволявате на ума си да започне да излъчва положителна енергия за сигурност и увереност. Друга причина за невероятно амулети ефективността на тяхното адаптиране на жизнената ритъм и способността на тялото си да привлича късмет, благоденствие и просперитет.

Какви видове амулети има?

В продължение на много векове амулетите еволюират в различни елементи на украса и защитни амулети, а сега те са много различни и уникални. Ето защо е практически невъзможно да ги прикрепят към определен вид. Най-често срещаните материали, използвани в амулети са минерали и кристали, билки, дърво и метал. Някои амулети са тясно свързани с религиозните вярвания на хората. Например, привържениците на исляма носят малки амулети с Корана текст на вратовете си. Някои от най-силните и популярни сексапил са китайски, еврейски, Близкия изток, египетски, тайландски, италиански и турски амулети.

Символи, гравирани върху амулети, са винаги от голямо значение.
Всички те имат своя собствена цел и смисъл. Има три основни типа на символи, които са най-често използваните амулети:
Символи на защита: дракони, определени букви като символика, око, ръка, подкова, и змии.
Символи на универсална баланс и блаженство: Ин и Ян, Слънцето и Луната.
Символи на плодородие и изобилие: Дървото на живота, жаба, рог на изобилието и ваджра.
Амулетите от минерали и кристали са едни от най – силните като ефективност.

Обща употреба на защита Амулети

Амулети за защита в повечето случаи се приемат като дрънкулки от онези, които не вярват във философията на невидимото – езотерика.. Въпреки това, те не са просто дрънкулки, а всемогъщи защитни амулети, които помагат на хората да развиват своя най-голям потенциал. Те могат да бъдат изработени от сребро или други благородни метали, но това не е цената на материала, което има значение, но на лечебните свойства на него.

Амулети за защита може да се използват за подобряване на здравето. Вместо да губите време и пари за акупунктура, масаж, витамини и медицински процедури, много от хората да се предпазят от болестта, като се носи едно амулет във вид на бижу, което има силни и бързо действащи скрити сили.

Амулети за защита могат да бъдат използвани, за да се предпази даден човек например от зли духове. Ако имате амулет, няма нужда да се опитвате да предпазите детето от бъдат видени от други възрастни или пребивават на обществени места, защото се страхуват от последиците от уроки, някои хора имат върху така наречените „лоши погледи” върху децата. Много роднини предоставят едни на други амулети за защита, за да се избегне лош късмет и злата воля на другите. Но имайте предвид , че изработката на амулети е много индивидуална.

Защита амулети също може да се използва за привличане на любов, разбиране и общуване. Той е известен фактът, че сега много двойки, които носят амулети остават в здрави и щастливи отношения по-дълго от тези, които не носят такива.
Амулети за защита може просто да се използват като уникални и смислени бижута. Въпреки това, тяхната основна цел е да осигури мир на ума и сигурността на тези, които ги носят. В края на краищата, избора, дали ще носите амулет или не е само ваш.
Духовни Амулети


Духовни амулети могат да бъдат намерени в много индийски и африкански племена. Тяхната основна цел е да се създаде комуникация между хората и духовете на природата и отвъдния живот.

Те също помагат да се предостави баланс между елементите в човешкото тяло и предоставят закрила и благословение за тези, които ги носят. Как можем да разпознаем духовен амулет? Духовни амулети могат да бъдат много различни един от друг, но все още има няколко отличителни черти.

Най-често срещаният цвят на духовен амулет е лилаво, и най-мощен камък на духовността е аметист. Въпреки това, изумруд, рубин и сапфир може да се използва в амулети за комуникация с различни духове. Тези символи като всевиждащото око и Златни Спирала може да бъде обикновено се намират върху духовните амулети.

Сега много амулети от този вид съдържат молитви и текстове от свещените книги, като Корана, Библията и Тората. Много амулети на духовността са създадени с оглед хороскоп знак на лицето, така че е често да се намери духовен амулет за Лъв, Овен, Скорпион или всеки друг признак.

За контакти относно избор, изготвяне и закупуване на амулети: 0897 339585 и 0887  332139, skype – ezminerali
Красимир Куртев – Алеф, - Doctor Honoris Causa езотеричен изследовател и окултен наблюдател.




------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!