Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 15 август 2014 г.

Д-р СИМОНЧИНИ – НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ГЪБА КАНДИДА





Потресаващи цифри - Над осем милиона души умират всяка година от рак по света, повече от половин милион души в Съединените щати . Световната статистика  зловещата цифра да нарасне над дванадесет милиона до 2030 година. Ракът е най-честата причина за смърт при хора под 85 годишна възраст.  В САЩ  умират всеки ден по четири от рак.  

Комитети и сдружения под надслов " Да защитим обществеността от тероризма",  обявяват война на фармацевтичните картели, които  системно отбягват да предлагат качествени  медикаменти против унищожителната болест рак.  

Истината за масовото убийство на обществото


Италианският лекар, Тулио Симончини , брилянтен и смел човек, който категорично отказва да се подчини пред огромния натиск от гилдията на консервативните медици.  Д-р Симочини ясно заявява, че ракът би могъл да бъде преодолян.
„Според мен е престъпление да се премахва гъбата Кандида (Candida) и фриволното твърдение, че Кандида е основната причина за заболяване от рак.  Кандида е дрождоподобен организъм, който живее в организма в малки количества дори при здрави хора. Имунната система я държи под контрол нормално, но когато се посегне хирургически на тази гъба тя се преобразява и нанася сериозни здравословни проблеми - включително и рак.“ – споделя  д-р Тулио Симончини.


Италианският медик заявява, че ракът се причинява чрез гъбични инфекции от Candida , както твърди конвенционалното медицинско обяснение, е абсолютно погрешно.

Симончини е специалист по онкология (лечение на тумори), диабет и метаболитни нарушения, ни други заболявания. Той е истински лекар, който има за цел да разкрие истината в полза на пациентите си и отказва да се преповтаря  официалната версия на лекарите, които са се вкопчили в една глупава тенденция – унищожи това, което Бог е създал, същите би следвало най-малкото да се замислят.  

Той оспорва догмата за "интелектуална съответствие" с всички негови недоказани предположения, лъжи, манипулации и лъжи, и  е изключително критичен към здравните заведение, които продължават  да преследват методи на  "лечение", които са безполезни при лечението на световната епидемия от рак.


Д-р Симончини отправя въпрос към цялата онкологична световна система:
„Колко души още трябва да страдат и умират, докато хората не престанат  да вярват на лекари, които се оприличават като всезнаещи „богове“ лекари, богове, които реализират мащабно невежество? „

Симончини  установява, че всички ракови заболявания са действали по същия начин, без значение, къде са те в тялото или под каква форма те взети. Според него трябва да има един общ знаменател. Той също така отбеляза, че "бучките" при рака  винаги са били бели.

Какво друго е в бяло?
Симончини  открива, че всъщност  имунната система произвежда клетки, за да защитават организма чрез самата гъба Кандида -  Candida, стиаг тя да е в нормите и под контрол.

Той казва, че последователността е следната:
Когато започне да се атакува чрез интервенция гъбата, тогава може да се разшири и  да изгради своя "колония".  След като е нарушена Кандида и гъбата си е създала колония,  в крайна сметка Кандида започва да прониква в даден орган и имунната система трябва да отговори на заплахата по друг начин.  Имунната система започва да изгражда  защитна бариера със своите собствени клетки и този растеж всъщност е това, което ние наричаме рак.  



„И,  ако се вгледате в това, елементарно свойство мащабите на болестта рак ще се преумножават с десетки милиони на всяко десетилетие.“  – заявява Симончини
Имунната система не отслабва от гъбата Кандида, да се срива, когато е нападната от храни и напитки, добавки и химически увредени земеделски култури, ваксинации , електромагнитни и микровълнови технологии и честоти, фармацевтични лекарства , от стреса на модерния "живот", и прочие.“

В многократни интервюта доктор Симонцини залива с въпроси:
„Какво укрепване искате да имат днешните деца, когато им се нанасят по  25 ваксинации и комбинации от тях, преди навършване на две годишна възраст?  За бога, та при тях все още не е оформена!?  
Това са сатанински действия от страна на семейства илюминати, които се опитват да подбуждат към масово избиване на населението . Чрез демонтиране на естествената защита на организма към болестите.!“

Доктор Симончини не спира до тук, той продължава да прави на пух и прах консерваторите медици

Има още отвратителни неща в съвременната медицина.
Какво разрушава имунната система по-бързо, отколкото нещо друго освен химеотерапията?

„След като добавите радиация чрез химеотерапия, какво постигате, колеги?! Химиотерапията е отрова, предназначени да убиват клетките…това е всичко, самата истина!

Тези "авангардни" методи при болестта рак – химическо "третиране", което е  предназначено да отрови жертвата, вместо да излекува пациентите. В крайна сметка, какво постигате чрез химиотерапия , че искате да убиете достатъчно здрави клетки, преди да сте убили раковите клетки и на практика убивате пациента!  

Замислете се първо, какви ги вършите! Чрез химиотерапията убивате всъщност чрез отрова клетките на имунната система.  Така вече  опустошена,  имунната система не може да отговори ефективно на Кандида и процеса започва отново, причинявайки ракът да се разпространи. Дори тези, които изглежда са се възстановили след операция и химиотерапия, не ви ли напомня, че тази  дадена "зелена светлина" е  само тиктакане на часовника, а после?!

Тяхната имунна система вече е разбита и е само въпрос на време преди Кандида да предизвиква рецидив.  Вашите методи са отрова, разрушаваща самата система, която трябва да бъде здрава и силна, ако искаме онкоболните да бъдат излекувани.“

Симончини първоначално открива , че ракът е гъбична инфекция или заразяване, той да търси нещото, което ще убие гъбичките и така до самото отстраняване на ракът.

Той разбира, че анти-гъбични лекарства не работят, защото гъбата Кандида бързо мутира за да се защитава, а след това дори започва да се храни с лекарствата, които се предписват, и започва да убива.

Вместо химиотерапия и неефективни медикаменти  , Симончини открива нещо много, по-просто - натриев бикарбонат . Да, основната съставка в добрата стара сода (не познатата ни сода за хляб, която има и други съставки).

Италианският лекар иноватор  използва това, защото е мощен унищожител на гъбички и, за разлика от лекарствата,  Кандида не може да "адаптира" към него.

На пациента се дава натриев бикарбонат перорално и чрез  дълга тънка тръбичка, която лекарите използват, за да се видите вътре в тялото без да се стига до операция. Този метод позволява на натриевия  бикарбонат се поставя директно върху раковото образование и Кандида - гъбата.

Древните египтяни са знаели за лечебните свойства на анти-гъбични вещества и индийски трактати , датиращи от хиляди години всъщност препоръчвали "алкална на силна потентност" за лечение на рак.

През 1983 г. Симончини лекува италиански пациент на който лекарите са били дали два месеца живот, тъй като имал  рак на белия дроб. Няколко месеца по-късно той не е мъртъв, напротив той си връща здравето и ракът е бил напълно излекуван.

Следват стотици успехи в лечението на рака. Доктор Симончини представя откритията си на италианското министерство на здравеопазването, с надеждата, че те ще започнат научно-одобрени проучвания, за да се покаже, че тези негови методи работят.

Но с ужас установява до какви уродливи и грандиозни мащаби е стигнала съвременната  медицина -  манипулация и измама…Властите не само игнорират неговата документация, нещо повече, той е бил лишен от  всички права за лечение.



Въпреки шамарът, Д-р Тулио Симончини продължава да се разпространява работата си по Интернет и в публични лекции .

Изчетох всичко от Симончини и открих, че някои плодове и зеленчуци могат да бъдат перфектни като отбранителна система в случай на умъртвяване на гъбата Кандида, това са:
ягоди, боровинки, малини, грозде, касис, малини, къпини, боровинки, ябълки, круши, зелени зеленчуци (особено броколи и семейството на зелето), ябълки, червени и жълти чушки, авокадо, крес, аспержи и патладжани. Също така един  от камъните  е Содалит.

Относно сагата за Тулио Симончини това се случва в Италия, какво ли по различно се случва и ще се случи в родната ни България? Въпросът е риторичен…


В тази публикация са използвани материали от  David Icke




------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи