Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 15 юли 2014 г.

БОЖЕСТВЕНАТА ЧАСТИЦА-КОНСПИРАЦИИ




През последните 20 години в експеримента на Европейския център за ядрени изследвания /ЦЕРН/ в Женева за търсене на частицата Хигс бозон, известна още като „божествената частица“, за първи път e постулирано през 1964 г. от шестима физици. Сред тях е и британецът Питър Хигс, чието име носи частицата.


Експеримента „божествената частица“ е поредният научен опит за постигане на нови хоризонти. Човекът дълбоко в себе си е иноватор, търсач на всичко, което го заобикаля. Трудно ми е да възприема  „божествената частица“ , като научно понятие, определено считам, че трябва да се използва като „Частицата Хигс бозон”. Според учените-това е начинът да се изучи произходът на Вселената, да се изолира така наречената „Божествена частица”. Разкрити са 11 частици от Стандартния модел на физиката, „Частицата Хигс бозон” е все още неразгаданата частица от цялото звено.

Леонардо Да Винчи в своята фреска „Тайната вечеря” подрежда по езотеричен начин 12-те частици/апостолите/, които са подредени по групи. Всеки един от апостолите във фреската е част от 12-те звена, които науката търси да сглоби и да завърши своят експеримент , като цяло. Този опит крие много опасен и рисков фактор за човечеството и планетата ни като цяло, в случай че попадне в ръцете на илюминатите и тяхната цел.

Целта, която ще установи контрол над хората, световните ресурси - и да  промени из основи съществуващия ред. Илюминатите са, „един малък елит от окултисти, заклели се във вярност на „Всевиждащото око“ на Луцифер! Повече от два века аристокрацията на Англия и САЩ е била замесена в тайни сатанински общества и е заемала всички важни позиции във властта, политическите организации, медиите и военните служби.”- това ни представя документалният филм  „Илюминати”.


През 1668 г. църквата отвлича четирима учени-илюминати и жигосва гърдите на всеки един от тях, това е символика на разпятието-един вид пречистване от греховете им. Оспорване господството на църквата чрез науката се е смятало за ерес. Това предизвиква бунт сред учените и те търсят отмъщение. В днешни времена това се изразява чрез създаване на технологии за антиматерията, или илюминатите отвръщат на удара.

Според учените първата милиардна част от секундата след Големия взрив Вселената е била гигантска супа от частици, които не са имали ясно изразена маса и са препускали наоколо със скоростта на светлината.
Големият взрив е хаосът създаден във Вселената.  Това вече е доказано от самите учените. В началото на XX век е имало теория за “статичен модел на Вселената”, след което се отхвърля. Нещо повече, учените са установили, че Вселената, обратно на твърдението на материалистите, е статична и устойчива, се намира в едно постоянно движение и изменение, и се разширява. Днес целият научен свят приема тези факти.

 „Чувствителните скенери на сателита КОБЕ, който бива изстрелян от НАСА през 1989г., улавят остатъци от радиацията, която се предполага, че се е разпръснала във Вселената в резултат на Big Bang. Това откритие се превръща в доказателство на теорията на Big Bang, която представлява научното обяснение факта, че Вселената е сътворена от небитието.” Сътворението е точно описано и двете свети писания, Библията и Коранът: „И небето изградихме с [Нашата] сила. Ние даваме простор.” (Сура Зарийат, 47) , „В начало Бог създаде небето и земята.”-Битие 1:1.

И в двете писания под „небе” се тълкува – космос, вселена. „И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина.“-Битие 1:3. Това всъщност е и Големият взрив-Хаосът, който в последствие ще въдвори Редът на Вселената.

Има нещо съществено, което ни разкрива Библията и то е, че след Хаоса се заражда елемента Вода – вид кристал: “ И Бог каза: Да бъде простор посред водите, който да раздели вода от вода.“-Битие 1:6.

Разделянето „вода от вода“ ни отвежда към превъплъщението от елемента Вода към материята – водата. Преди да се оформи всичко съществуващо,   преди Сътворението е било Любовта-Светлината, тук именно и се съдържат  основите на трите качества: Разширяване, свиване и тяхната движеща сила-енергията.

Жан-Мишел-Гарние пише: „На втори етап коагулацията на елемента Огън дава друг елемент-Въздух, а коагулацията на водата поражда елемента-Земя“.

След това произтича от четирите елемента, съдържащи се в петият елемент-Етер.

„Материята, която познаваме, не е нищо друго, освен кондензирана и концентрирана кристализирана Светлина- Любов“.

Така или иначе въпросното Сътворение е плод на верижната реакция изразена в подредбата на четирите елемента-земя, въздух, огън и вода, които пораждат петият елемент-Етер.

Този елемент-Етер, науката не е в състояние да го клонира.

 Атлантите са знаели това и въпреки всичко са се опитали да създадат такава антиматерия, която да им служи. Според древните апокрифи неправилното боравене с елементите, в търсене на господството настъпва и гибелта на атлантите.

В една от легендите на илюминатите също се споменава за петте клейма (елементите). До ден днешен това тайно общество търси реализация на петият елемент – Етер.

Общото между научният експеримент в ЦЕРН с илюминатите, и какви опасности крие разкриването на „Божествената частица  - Учените правят проучвания и разкрития в полза на човечеството, илюминатите търсят власт над човечеството.

И все пак в търсенето на последната частица от звеното е една опасна игра наподобяваща трагичният край на атлантитите, които всъщност разкриват дванадесетте  тайнства чрез кристалната тръба на камъка Туаои.

Попаднала в недобросъвестни ръце, това разкритие води до невероятният катаклизъм-Свършекът, породен от активирането на обратната подредба на петте елемента. За радост няма да се разкрие цялостно „Божествената частица”. За зло обаче, в това галопиране може да се състави физична схема, която да превърне това уникално проучване в пет килотонна бомба…големият взрив.

Едно интервю на Силвана Марини с Красимир Куртев-Алеф,  поместено ТУК


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи