Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 22 март 2010 г.

ХАРМОНИЗАЦИЯ С МИНЕРАЛИ


Често попадам в интернет пространството едни и същи клишета, които поставят 7 цвята очертани за чакрите със седем минерала отговарящи на цвета на съответната чакра.
Уви не е така! Човекът е индивид, всеки един от нас се различава по ДНК, отпечатъци на пръсти и други. Това е ясен знак, че едно и също нещо НЕ е възможно да се прилага и приема еднозначно за всички нас хората.

Всеки минерал има определени химически елементи с определено процентно съдържание. Например минералът Серпентин зелен на цвят съдържа алуминий, хром, желязо, манган, никел. В човешкият организъм тези елементи също присъстват. Но всяко нещо, ако е надвишило количеството води до дисбаланс.

В случай да допуснем, че лицето Х има желязо и манган в необходимите им граници и някой “ вещ “ по кристалолечение или маг положи този минерал / серпентин / върху сърдечната чакра, то ще настъпят катаклизми при обмяната на веществата и гъстотата на кръвта. Възможно е дори да се стигне до тежки здравословни проблеми.

Ето защо леконравното отношение, невежеството и наивността може да доведе до срив, вместо да помогне.
При мен зачестиха случаите на клиенти, които поискали “нещо” за любов и щастие. “Професионалиста” им продал два – три камъка и готово. Но вместо желаните, любов и щастие на лице има главоболие, безпокойство и напрегнатост.

След моята проверка и анализ, се оказва, че тези минерали не са били подходящи за клиента.

Всеки минерал си има освен своите цветове, кристална решетка, химичен състав и ПОСОКА. В случай, че посоките на определени минерали не съответстват с посоките на придобилият вече тези камъни се получава дехармонизация.

Има и други предпоставки за несполучливи камъни. Всеки един минерал иска своите грижи, време да се зарежда на слънце, луна, вода, сняг, заравяне в пръст и така нататък. Един минерал иска слънчева светлина, друг обаче не трябва да се излага на такава светлина, втори минерал трябва да се измива след употреба, друг не.

Не бъдете така наивни, нито една баба врачка или чичко маг не са наясно дори и 25% със свойствата на минерали и кристали. Те си знаят едно - Аметист за и против магии, Розов кварц за любов и още куп глупости, само и само да ви приберат парите и резултата е нулев.

В случай, че желаете компетентна и професионална консултация, моля свържете се с мен на посочените координати – 0897 339585 и 0887 392139.