Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 4 юни 2014 г.

ЧЕСТОТИТЕ И ЧАКРИТЕ – chestotite-i-chakrite





По неофициални данни разработките на дистанционно психотронно и геофизическо оръжие отдавна са излезли извън лабораториите.


Какво трябва да знаем за честотите?

Енергията с честота 1-2 херца приспива човека.

От 5 до 7 херца предизвиква див страх; ако облъчването продължи дълго време, мозъкът може да влезе в резонанс и да загине. Затова на летците е забранено да влизат буреносни облаци, защото в тях най-често се получават вихри и вибрации, които имат честота 5-7 херца.

В научните кръгове наричат честотите от 5 до 7 херца „гласа на морето”, защото в резултат от тектоничните размествания земната кора се премества под водата, предизвикват се подводни земетресения; точно тях учените наричат „гласа на морето”. Тези земетресения предизвикват вълна, която в морето достига 700-800 км/ч.

Нека да си представим как излъчването от 5-7 херца се разпространява със 700-800 км/ч по повърхността на морето? Появяват се явления като „Летящият холандец” – кораб, на който няма хора, но в каютата се вижда как са варили кафе и пр. следи от човешко присъствие. Излъчването по вълните предизвиква паника в екипажа и всеки тръгва да се крие или скача зад борда…

Много военни структури използват излъчватели на тези честоти, с цел разгонване на демонстрации, т. е. облъчват хората с тази честота и те панически се разбягват.

Инфразвуковите честоти

През 70-те години на Запад беше проведен опит с използването на свръхниски честоти, които човешкото ухо не чува. Хората в една зала панически се разбягали… Това бил ефектът от ниските честоти.

Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят върху човека. Мозъкът, който е свикнал да работи на свръхвисоки честоти (ултрависоки), за него ниската честота от 5-7 херца е погубваща.

Съществува следният случай: някой го боли стомахът, пие лекарства, болките не минават; той отива при баба знахарка, която чете молитва над корема му и той се връща здрав в къщи. Тази молитва има честота 14-16 херца и тя възстановява високочестотната енергия във функционирането на стомаха. Вероятно нашите прадеди са знаели в какъв диапазон работи стомахът, в какъв – панкреасът, черният дроб и далакът. Някои смятат това твърдение за лудост.

Прадедите ни помагали на болните органи с определена честота, т.е. познавали някои амплитуди, значи са владеели силата на гласа, която влияе върху човека. Ако някой ви говори монотонно, т.е. ниско, вие заспивате.

Честотата от 20 до 200 херца е общата средна честота за работата на сърцето. Някои учени твърдят, че сърцето работи в диапазона от 58 до 75 херца. Класическата музика е в диапазона 20-200 херца, а обикновеното пеене обикновено се доближава до диапазона 400-1000 херца.

Камертоните са настроени на честотата 440 херца и това е нотата ла. Тази нота влияе на една от чакрите. Затова оперните певци, преди да излязат на сцената, се разпяват с ла-ла-ла… Така те създават честотата 440 херца. Но понякога диапазонът може да достигне до 16-17 хиляди херца…

Вече казахме, че нашият мозък работи на ултрависоки честоти. Сигналът от мозъка със свръхвисока честота стига до някой орган и той работи нормално. Но ако енергийният канал е прекъснат, лекарите се опитват да го лекуват с апарати, които извъчват УВЧ или СВЧ. Микровълновите печки имат свръхвисока честота и едва в последните години се заговори, че са вредни за човека. Храната се приготвя бързо, но излъчването им влияе върху мозъка.

Диапазонът на сърдечната чакра е 20-200 херца. Когато стигне до 220-230, настъпва срив в сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане.

Чакрата, разположена на челото, е свързана със зрителните нерви; когато продължително гледаме телевизията, която работи на честота 50 херца, това е честотата на окото и това действа уморяващо.

Докато честотата на мониторите беше 50 херца, очите ни бързо се уморяваха, усещахме раздразнение и сънливост. След това честотата стигна до 60 херца и ние започнахме да работим по-дълго; появи се и честота 75 херца и работоспособността ни се подобри. Сега оптималната честота е 85 херца.

Днес телевизорите са с честота 100 хц. Така намалява умората на очите, но възприемчивостта към рекламата и информацията, и зависимостта става по-силна.

В момента се разработват компютърни монитори, които излъчват 250 херца, т.е. пет пъти над нормата. Над диапазона от 60 херца човек може да се програмира.

Читателят вече знае за 25-ия кадър. Първо го разработват руснаците, а след това американците вградили реклама на пуканки в кадър и след като видели филма, всички зрители хукнали да купуват пуканки.

Ето една картина от първомайска демонстрация през 1991 г. в Русия. Показват запис на колона от демонстранти, възрастни хора, които са ветерани от войната. Те стигат до кръстовището и колоната свива в една от улиците , където бдят въоръжени омоновци. Изведнъж хората се втурват, вземат камъни, пръчки и бой по ОМОН. Каква е причината? Наблизо се намират чинии излъчватели…

Днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

Разгадайте Шем ха-Мефораш и ще знаете честотите на всички чакри на Етерно и Астрално ниво.Не само, че ще притежавате една перфектна диагностика за финните тела, но и ще видите взаимодействието между чакрите и причините за заболяванията. И най-вече ще разберете какви качества трябва да притежава Панацеята.“ - Rumen Sotirov

Цялата статия ТУК






------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне