Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 11 юли 2014 г.

ЦВЕТОВЕТЕ НА БЕЛЬОТО ВОДЯТ ДО ТУМОР




НЕПРАВИЛНО ПОДБРАНИТЕ  ЦВЕТОВЕ НА БЕЛЬОТО МОГАТ ДА ДОВЕДАТ  ДО ТУМОР - Румен Сотиров


Може би заглавието и под заглавието на тази публикация ще предизвикат стрес, паника и още неприятни пориви…И все пак си позволих да разгледаме не само, кои цветове лекуват, а кои цветове разболяват. 
Има защо, според статистиката изнесена от сп. „ТЕМА“
„В света най-малко 10 милиона души годишно заболяват от рак. При мъжете най-често се среща ракът на белия дроб, следва този на кожата, простатата, стомаха, правото и дебелото черво. При жените най-характерен е ракът на гърдата, следван от рака на кожата и рака на тялото и шийката на матката.“

Нашите вкусови качества определят подбора на цветове за дрехите ни.  Всъщност тези предпочитания не са случайни. Науката е доказала, че обкръжаващите ни цветове влияят на нашето настроение и здраве. Мария Златкова, един от специалистите по хромотерапия пише, че „Цветовете първо място имат отношение към психическото състояние и самочувствието на човек.

Болестите обаче възникват именно при липса на душевна хармония и за това цветовете лекуват и тях.Още от дълбока древност е известно, че те са способни да въздействат върху здравословното и емоционалното състояние на хората.Проучвания, направени през последните години, обобщават, че цветовете могат да помогнат при лечението на язва, неврологични проблеми, безсъние и много други заболявания”.

Възниква въпрос – Могат ли цветовете да разболяват?  Разбира се , че да! Действието на цветовете чрез кожата пък се основава на елекромагнитното излъчване. Всеки от тях има различно поле и прониквайки в човешкото тяло, носи както енергия, възстановяваща биоактивния баланс и активираща физико-химичните процеси.  Така и негативна енергия. Всичко зависи от насочването  на светлинния поток.

Попаднах на една изключителна публикация от Румен Сотиров, която ще ви накара да се замислите най-малко. Румен споделя:

„Този мой пост със сигурност ще предизвика усмивки по лицата ви и съмнения за моята уравновесеност, но това си е ваш проблем, а не мой. При мен нищо не се изсмуква от пръстите, а всичко е плод на щателни замервания. До сега не съм отдавал значение на облеклото с което сме облечени, но видимо съм грешил. В края на двата етерни канала Ида и Пингала има по една врата, през които се изхвърлят вредните вълни на болестите / и по точно минусовите вълни /.  

Сутиена при жената идеално покрива тези две врати. Когато сутиена е с цвят черен, син виолетов и бял, тогава вредните вълни на болестите не могат да напуснат тялото през вратите. Един вид вратите остават заключени. Така, че не се чудете защо имате бучки по гърдите, левкемия и Тумор на Белия дроб. Тези вредни вълни, след като не могат да излязат през стандартното място, търсят друг лесен път и причиняват вреди в чакрата захранваща Тимуса. 

Белият цвят -Той е с / + / насоченост и попадайки върху вратите на Ида и Пингала*, ще блокира минусовите вълни на болестите, които излизат през тях и те ще бъдат принудени да търсят други пътища за напускане и ще увредят средната чакра захранваща: Тимус, Гърди, Бял дроб и Лимфа. Същото важи и за белите чорапи. С тях човек остава незаземен, защото цвета пречи на минусовите енергии да напускат тялото през стъпалата. Тук вече не става въпрос за вредни енергии, а за тези произтичащи от излъчването на минусовите чакри.

 Лилав/виолетовцвят-
С този цвят се лекува от щитовидната жлеза нагоре, но ще се прекъсне лечението на минусовите чакри, защото дрехата ще затвори вратите на минусовите чакри. Проблема който е в главата, си има другарче от минусовите чакри. Аз бих предпочел, да лекувам минусовата чакра и на принципа на скачените съдове, ще се излекува и този в главата. Тогава отпада дрехата с виолетовият цвят и вратите на Ида и Пингала ще са отворени, без да се прекъсва лечението на минусовите чакри.

За да не се получи това, сутиена трябва да е в минусови цветове / червен, оранжев, жълт или зелен /. Но ако върху сутиена има облечена блузка в цветове: черен, син, виолетов или бял, вълните отново не могат да напуснат тялото и ефекта е нулев. Някой ще каже ами мъжете като не носят сутиени, като не носят сутиени носят потници, фланелки, сака и при тях законите между цветовете важат с пълна сила.

За това са: левкемия, Тумор на Белия дроб, Тумор на Тимуса, а всички те са свързани с Мозъка и го увреждат. Всичко това става много бавно и процесите са необратими. Мнението ми е, че неправилно подбрани цветове при избор на дрехи, може да нанесе не по-малко вреда от неправилното хранене.

* С ваше позволение да ви запозная с портите - каналите Ида и Пингала:

За двете Порти - Ида и Пингала древните писания твърдят, че започват от Муладхара (коренна чакра) и завършват в ноздрите. Знае се, че двете вторични линии на Меридиана на Пикочния мехур ,минават от двете страни на гръбначния стълб покрай перинеума и завършват при основата на носа.

ИДА                                                                            ПИНГАЛА

ИН                                                                                ЯН
ДЯСНО ПОЛУКЪЛБО                                              ЛЯВО ПОЛУКЪЛБО
АВТОНОМНА НЕРВНА СИСТЕМА                      ВЕГЕТАТИВНА НЕРВНА СИСТЕМА
КОРЕМ                                                                       ГРЪБ
ВЪТРЕШНИ ОРГАНИ                                              КОЖА
ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ                                           ОСТРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
ХИПОФУНКЦИЯ                                                     ХИПЕРФУНКЦИЯ
ВДИШВАНЕ                                                             ИЗДИШВАНЕ
ОТПУСКАНЕ                                                            НАПРЯГАНЕ

Каналът „ПИНГАЛА” минава от дясната страна на гръбначния стълб, отдясно относително, слънчевата енергия по него тече надолу, отгоре надолу по задната част на гръбначния стълб.
Каналът „ИДА”минава от лявата страна и в него лунарната, а не соларна енергия, протича нагоре, в посока отдолу нагоре по предната част на гръбначния стълб.

Двойната спирала на двата енергийни канали може да се наблюдава както фронтално, така и странично. Соларния канал по който енергията слиза от небето към земята, от духа към материята го наричат заден среден канал. Лунарния канал по който енергията се качва отдолу нагоре, от земята към небето, го наричат преден среден канал. - Красимир Куртев

 " Ако цвета е добър - има заземяване, което е добре. Няма ли заземяване, човек може да се разболее."


Очаквайте продължение!

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи