Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 6 август 2014 г.

СТРЕЛЕЦ - ЗОДИАКАЛНИ КАМЪНИ




22 Ноември до 21 Декември

Содалит
Азурит
Син ахат
Аметист
Чароит
Лабрадорит
Топаз
Малахит
Мерлинит
Лазурит
Рубин
Снежинков обсидиан
Розов турмалин
Тюркоаз
Зелен яспис
Бял топаз
Жълт Сапфир
Циркон

В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Стрелец.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Стрелец камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за стрелците камъни в съдбовен и кармичен план.

Стрелец - приключенията са вашата стихия. Някои ги осъществяват наяве, други само в мислите си, но ако човек се вгледа, би се изумил колко далеч стигат вашите мечти. Вашият камък е содалит.

Содалит
Мистиците смятат, че содалита е добър камък за медитация, защото помага на хората вътрешно да се съсредоточат. Смята се, че помага за преодоляване на страхове и спомага за постигане на вътрешна хармония. Според някои той е един от камъните на "третото око". Изчиства ума, настройва го за вътрешно виждане и получаване на интуитивно познание. Содалитът е полезен за всеки, който иска да приведе своите мисли и чувства в ред.
Той влияе върху гърлото, дихателната система и слуха, както и кожата.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи