Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 4 юни 2014 г.

СИНХРОНИЗАЦИЯ - ЩО Е ТО - ЛЮБОПИТНО-sinhronzatzia-liubopitno



Често съм писал и говорил за синхрон, синхронизиране и  повечето хора не са проявявали интерес или просто не вярват, но ето ви един видео клип и от него ще разберете, как всъщност се извършва тази синхронизация.

Ако поставите 32 метронома върху неподвижна повърхност и ги настроите извън синхрон един с друг, те ще си останат така. Поставете ги обаче върху подвижна повърхност и ще видите как нещо любопитно (и хипнотизиращо) ще се случи.

Енергията от движението на единия метроном оказва влияние върху движението на всеки метроном около него, докато движението на всеки друг метроном от своя страна повлиява обратно върху движението на първия метроном.

Цялото това "общуване" между метрономите се улеснява от дъската, която служи като енергиен посредник между всички метрономи, които стоят на повърхността й.

Физичният процес, който наблюдаваме при синхронизираните метрономи (всеки от които представлява просто махало, или ако използваме техническия термин, осцилатор) е в сила и при много други явления, сред които преносът на звука и топлина.

Вижте как точно се случва ТУК

Източник:  www.obekti.bg

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне