Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 17 август 2014 г.

КРИСТАЛИТЕ И ДРЕВНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ





Лемурийските кристали – Загадка или просто чист кварц


Доста се зашумя в последно време за така наречените „лемурийски кристали“.  Съответно  ежедневно получавам много въпроси относно тези кристали.

Защо „лемурийски“?

Лемурия е легендарна екзотерична хипотеза за потънали праконтиненти в Тихия и Индийския океан подобно на Атлантида, познат като континента Му (Пацифида). В случай, че  се направи разлика между тях, "Му" традиционно се ситуира в Тихия океан, а "Лемурия" - в Индийският океан.  Тоест не би следвало да асоциираме лемурийските кристали само и единствено с лемурийската раса, по скоро с древните атланти.

В същото време реших подробно да проверя относно Лемурия.  В началото попаднах на лумурейската област в Русия, но в един момент се оказа, че Русия всъщност е доста далеч от континента „Му“, който е разположен от бреговете на днешна Южна Америка чак до Хавайските острови. 

Почувствах, че има нещо  познато, което е свързано с Египет. Защото по голямата част от оцелелите при потъването на Атлантида се озовават именно в Египет, според древните артефакти.  След внимателно проучване се установи, че кварцовите кристали имат силна връзка със  сфинкса в днешна Гиза - Египет.

Именно в тази гробница има три зали в които са закодирани послание към планетата ни още от древните цивилизации.  Тези зали притежават огромни количества информация за условията на живот,смърт  и пътуването на душата. Всеки един портал е създаден по различен начин, за да предложи своята информация в определено време. Всяка от залите съдържа важни, съхранени информации за смяната на вековете и как ще се развиват цивилизациите – движението на промените, които предстоят.  

Как може да се съхранят тези информации?

Всеки един от нас е наясно, че кристалите играят основна роля в съвременния  информационен поток.  Когато се говори и пише за лемурийски кристали трябва да се има на предвид  всички кварцови кристали.  Изследвах въпросните  лемурийски кристали и се установи следното като свойства:
Метафизически:
-Основно Чакра: Всички;
-Астрология знак (а): Всички;
-Вибрация: Номер 3 и 7;
-Минерален клас АА: Силикати;
-Семейство: Кварц;
-Кристална решетка: тригонална;
-Химичен състав: (SiO2) Силициев диоксид;
-Твърдост по скалата на Мос: 7;
-Цвят: прозрачен, безцветен, бял, опушен, жълт, оранжев и лилав;
-Находища: Бразилия;
-Форма: Клъстери;

Абсолютно същите характеристики има и Планинският кристал, така че нека да не се търсят евтини спекулации.
Интересното бе, че специално за южно американските са елемент – Вода.  Тоест от самата форма вече можем да направим връзката > Бразилия(Латинска америка) > Тебет > Египет.


 


Континента "Му"

В някои от кристалите, една на милион,  присъства три подобни символа и една права черта. При замерването на въпросните кристали се оказа, че са силно радиационни – 5 пъти над нормата.  От една страна това означава, че 1 на 1 000 000 са кристали „посети“ от древни цивилизации.  При положение, че са налице не третирани от човешка ръка по горе описаните знаци.

Д-р  Фран Опенхаймер, лечител и духовен учител е направил подобни изследвания и установява, че всеки един кристал може да бъде настроен за добро или зло.  Тази теория е доказана от времето на Авицена и в наши дни.

Как въздействат кристалите?

Всички кристали се подчиняват на херметичните закони, втори и трети. Особено – „Каквото долу, такова и горе, каквото горе такова и долу“, на база този закон връзката с Вселената се засилва, тя създава "самонасочващ фар" за душата - неговото изготвяне сила в тялото. Светлината на Душата внимателно осветява определени  области на свиване или разширяване, изкривяване и неразбиране,  тези области са всъщност области на Осъзнаването.  Чрез енергийните лъчи (виж на снимката) се ръководи  еманацията на въпросните области, и те влизат  в баланс и правилното  протичане на като Кундалини или „Линията на Живота“ се възстановява.

Енергията Кундалини е духовна сила във всяко човешко същество, което лежи в основата на гръбначния стълб и е дълбоко свързана с нашата земя като въплъщение. Тя  лежи в латентно състояние, навита като змия. Когато  Кундалини се събуди, се издига през три преплетени канала, нагоре по гръбначния стълб и чрез чакрите се случва приобщаването на тялото, ума и сетивата с Универсът.

Основната дейност на кварцовите кристали под формата на лъчи.  Как ще кръстите кристалите е без значение, всички са феноменални, всичко описано е цел да се привлече общественото мнение било с рекламна цел или манипулации.

Тяхното послание е просто това: Планът  за нашата планета е заложен  от  началото на  всички цивилизации и е кодиран в тези великолепни кварцови кристали.

Нека се научим да уповаваме на себе си, доверието в Твореца и доверието в Божествения план. Нека да заменим всички мисли на страх и несигурност с нашата любов един към друг сега и за винаги!


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи