Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 25 юли 2014 г.

КАК ДА ОТСЛАБНЕМ С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ




Все по често получавам запитвания в социалните мрежи Facebook и Twitter, дали може да се свали излишното телесно тегло.

Бих желал да уточня, самият процес за сваляне на излишните килограми не се базира единствено и само на минерали и кристали.  Разбира се е необходимо да се разработи схема за правилен режим на хранене и физически упражнения. Тоест всичко взето заедно ще се яви като чудесен тласък  към добрата фигура.

И все пак, ако теглото буквално връхлита от горе на долу към корем, кръст, ханш и бедра, то това е статията.
От дългогодишното ми занимание с кристали и минерали натрупах опит и в областите касаещи отслабване без диети и трудни упражнения. И резултатите са невероятни стига да се въоръжите с търпение и дисциплина.  Не бих поставил в статията рецепти, защото всичко е строго индивидуално, ала все пак ще посоча някои -

Кристали за Отслабване


1.     Апатит – Звучи като „апетит“ и първоначално човек би си помислил, че този камък ще засили желанието за прием на храна в действителност Апатитът прави точно обратното.  Синият апатит помага за потискане на апетита, когато едва въздържате желанието си от една хрупкава и ароматна пица или разкошна плодова торта с много сметана. Апатитът ще  ви насърчава да се храните здравословно, също ще ви мотивира по време на кристало терапията да свалите килограми от теглото си.

2.    Иолит -  един  чудесен кристал за освобождаване на мастни натрупвания по тялото, помага при  детоксикация на черния дроб. Уникално!

3.    Аметист -  помага за намаляване на апетита също. Предотвратява пристрастяването към мазни храни  и още нещо - подуване на корема.

4.     Ахат (синя дантела) е вашето послание -  "просто кажи не на тлъстините".

5.    Може би на повечето от вас се случва онзи вълчи глад, когато сте на работното си място и често погледите ви са насочени към сочен хамбургер или приятен млечен шоколад. Тогава идва на помощ  Карнеол, който ще балансира апетита между отделните хранителни приеми.

6.   Вероятно сте приема на плодове и зеленчуци драстично се е увеличил, така че, в резултат на което, размера на фибрите след  консумиране  се е увеличил осезателно. Това може да доведе до чувството на дискомфорт.  Цитринът ще накара храносмилателната система да възстанови тази неприятност. Цитринът поддържа храносмилателната система да функционира правилно.

7.   Слънчев камък  е прекрасен минерал, който ще  ви помогне да се придържате към вашите хранителни цели – режим на хранене.

8. Розов кварц, този нежно розов кристал освен перфектен  помощник за топене на килограмите ще ви накара да се научите да обичате своето тяло.

9.   Така популярния минерал Тигрово око също е включен в комбинацията за камъни свалящи телесната маса. Той ще ускори в рамките на нормите метаболизмът. 

10. Содалит ще задейства целия процес  за подобряване на вашата собствена клетъчна функция и ще помогне  да се регулира задържане на вода в органите.

11. Хаулит – „убиецът“ на мазнини, стрии и наднормено тегло.  Чрез масажи по определени меридиани на вашето тяло този кристал ще ви дари с необходимата фигура.

Списъкът е дълъг, положих само основите с образователна цел на кристалите, които имат необходимите свойства и качества за сваляне на излишните килограми.
Кристалите не са заместител на балансирана  диета, те са взаимно допълващи се. Спазвайте препоръките на вашия диетолог и в същото време може спокойно да прилагате рецептите с тези природни дарове – минерали и кристали. Те наистина са вълшебни!


Надявам се, че ви харесала  тази статия, моля, чувствайте се свободни да я споделите с ваши близки и приятели. Благодаря, че я прочетохте!


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи