Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 5 август 2014 г.

СКОРПИОН – ЗОДИАКАЛНИ КАМЪНИ




23-ти Октомври до 21 Ноември

Обсидиан
Сълзите на апачите
Аквамарин
Ахат
Чароит
Розов турмалин
Флуорит
Златен топаз
Зелен турмалин
Изумруд
Хиденит
Кианит
Херкимер
Малахит
Лунен камък
Лазурит
Оливин
Родохрозит
Рубин
Тюркоаз
Валтавит

В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Скорпион.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Скорпион камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за скорпионите камъни в съдбовен и кармичен план.

Скорпион - най-възхитителната ви черта е себе владеенето. Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате. Вашият камък е обсидиан.

Обсидиан

Обсидианът поглъща лошите намерения, предпазва от неправилни постъпки, като по този начин спасява от грехове. Той е в състояние да потиска агресивната енергия, да подобрява концентрацията, да изостря остротата на мисълта, да отнема стреса, да помага на хората да виждат своите недостатъци.

Обсидианът е камък-спасител, затова може да се носи като амулет, талисман или пазител. Хората, които носят амулети от този камък не се страхуват от никакви промени, както външни, така и вътрешни.
В Индия, черния с преливащи цветове обсидиан бил почитан като камък- очистител, който може да разтваря "енергийните задръствания", добре почистващ всички ниски вибрации, допринасящ за освобождаването на физическото тяло от различни негативни процеси.
В някои страни, обсидианът се използва за направата на магически топки, с помощта на които се предсказва бъдещето.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи