Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 16 юли 2014 г.

ЗА ЖЕНАТА – МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ




Минерали и кристали и скъпоценни камъни са едни от най-красивите и величествени обекти на желанието на Майката на Земята. Тяхната красота, всеки камък притежава дълбока мистична и лечебна полза, която може да прояви енергии, за да се създаде изобилие, изцеление и хармония в живота на всяка жена.

Инстинктът на жените е много по силно развит. При избора на кристали и скъпоценни камъни, жените долавят  90% по бързо вибрациите на даден кристал.

Женската същност като проявление  позволява на потока от енергия да отключи своята позитивност,  в същото време именно тази добродетел при жената блокира отрицателните енергии.  При затварянето на очите феномена „Майка“ уточнява целта, по този начин се отварят фините канали за съсредоточаване на вътре.  След като полезният кристал е „препоръчан“ от женския усет, аурата на камъка се открива и представя своето влияние.  

Избрах по-долу, кристалите предизвикващи щастие и благоденствие при жените, момичета, бъдещи майки и настоящи майки, за да им помагат по своят уникален начин. В личен план, бизнес план, подпомагане на раждаемостта, при бременност, раждане и след раждане. Част от тях са описани в книгата на „Камъните: Кои са те и какво на какво те учат“.

    Аметист - Смята че осигурява  защита и стабилност, божествена връзка, пречистване, освобождаване от напрежение, облекчаване на физическата и емоционалната болка.

    Черен Оникс - Осигурява защита, увеличава зарастване на рани и дава издръжливост майката и сила при раждането. В много култури, жените са носили торбички  с ониксови камъни, за да ги  държат, докато работят, за облекчаване на болката и ускоряване на родилния процес.

    Кървав камък - Популяризира изцеление и влива сила. Мощен стимулатор за съживяване когато тялото и умът са изчерпали необходимата им енергия. Предпазва от спонтанен аборт и се използва по време на раждане, за да облекчи болката.

    Карнеол - Предпазва жените от негативни емоции и възстановява мотивацията, влива енергия, смелост и самочувствие. Помага на жените да преодолеят всякакви  страхове, включително и тези свързани с бременността и раждането.

    Хризокола - Овластяване на Богинята -  Енергия. Елиминира страха и натрапчивите мисли. Носи мир на ума и сърцето. Помага при ситуации на самотност, отчаяние или такива свързани с апатични настроения, които се променят непрекъснато. Намалява психичното напрежение и облекчава болката и улеснява раждането.

    Лазурит - Отприщва вътрешна духовна кралицата, засилва интуицията.  Бързо освобождава от стреса, камък който ще донесе мир, хармония и дълбока вътрешно само познание. Помага на тялото да намали физическите натоварвания, причинени от бременността.  През 17-ти век, излиза уникална рецепта с ултрамаринен пигмент, стрит  лапис лазули добавен в мощно лекарство, наречено Alkermes сироп и се прилага при жени, които са имали затруднения по време на раждане.  (Тази рецепта бих я препоръчал на дамите имащи подобни проблеми.)

    Ларимар - Популяризира спокойствие и ведрина. Успокоява нервите и намалява стреса и страха. Намалява тенденцията при жените да бъдат прекалено критичен към себе си и другите. Насърчава „отдаване под наем“ на Кундалини и позволява нещата да се случват по-скоро, отколкото да се опитват да контролират търсейки безпомощно изход.  Пренастройва вродена женственост и възстановява връзка с природата. Облекчава след родилна депресия и и всичко свързано с родилният процес. (Не случайно делфините се насочват към находища от Ларимар, когато настъпи време да раждат. Най-много находища на Ларимар има в Доминиканската република).

    Малахит - Изключително мощен емоционален генератор за прочистване, помага да се отстранят последните травми и негативни емоции. Известен като "акушерки камък", тъй като стимулира контракциите, ще облекчи болките и улесни  безопасното  раждане.

    Лунният камък - Камъка  на Върховната жрица, себе откриването, дълбоко прозрение, хармония в отношенията, успокоява емоциите. Помага за облекчаване на стреса, страха и напрежението по време на раждане. Подпомага на контракциите и популяризиране на здравословното кърмене.

    Пейзажен ахат - Камък на ново начало, помага при  дълбоки страхове и блокажи, които са се загнездили дълбоко в женското подсъзнание и ги държат във вечен плен. Увеличава надежда и оптимизъм, подобрява самочувствието и самоувереността.  При раждането този вид ахат помага на акушерките в тяхната работа, намаляване на болката и осигуряване на добро раждане.

    Калцит - Популяризира положително мислене и изчиства чувство на стрес, страх и напрежение. Може да бъде полезно енергийно изцеление на репродуктивната система.

    Перидот -  Отваря ума към нови нива на осъзнаване. Прогонва летаргия, апатия и изтощение. Помага при освобождаването на вина и мании. Повишава доверието и увереността. Позволява на жените  да поемат отговорност за собствения си живот. Насърчава подновяване и новото начало. Много полезен  по време на раждането, като стимулира контракциите  и отваряне на родовия канал. Може също да помогне да се разсее след родилна депресия.

    Кварцов кристал - Известен като магистър „Healing Crystal“ тъй като съдържа пълния спектър на светлината и работи на всяко ниво, за да донесе на тялото необходимия баланс. Укрепва и стабилизира енергийни полета на организма и спомага за хармония. Усилва положителни мисли и стимулира положителни действия, когато това е необходимо. Помага за освобождаване отрицателна енергия, поета от други хора и помага в борбата с чувства на неадекватност.

    Розов кварц - Осигурява емоционално равновесие, сигурност и мир. Използва се като защитен скъпоценен камък по време на раждане и бременност, той  позволява наистина да прегърнете живота с  безрезервна любов и магията на раждането, като позволява да се свързвате дълбоко със себе си, вашето бебе и цялата Вселена.

   Серпентин - Активира Кундалини енергията да се движат напред от миналото със сила и увереност. Ще помогне на жените да се чувстват уверени, стимулира за  по-голям контрол над живота  и спомага за правилния  емоционален и психически баланс, и насърчава вътрешен мир. (Не забравяйте, че при жените инсулта се среща по често, именно този камък във вид на гердан предпазва).


*Има още над 18 камъка в списъка на жените, както и 36 рецепти.

**Информацията, предоставена в този публикация е само и единствено с информативна цел. Той не е предназначен да се приема като професионален медицински съвет. Преди да предприемете каквото и да е било се консултирайте с личният си лекар. Така ще откриете подходящите грижи за вас и вашето дете!
Уважаеми дами, в  случай, че проявите интерес, може да се консултирате с мен БЕЗПЛАТНО като доставката на минерали и кристали за вашата личност е гарантирана на 100% при доставка от моя страна.

***Координати: 0897 339585 и 0887 392139 – Красимир Куртев


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи