Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 3 юни 2014 г.

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – Новини- minirali-i-kristali-novini



Изминаха над дванадесет години, откакто започнахме да се занимаваме с научна минералотерапия, основно – с немския опит в тази насока. На пръв поглед този отрязък от време не е голям, но когато всяка минута от него е  запълнена с желанието да усвояваш познанията от хилядолетен опит, пооткриван от съвременната наука с най-модерните й средства, когато на тази цел си посветил всичките си усилия, загърбвайки много от удоволствията, на които се радват повечето хора, нещата добиват друго измерение.

След „Минералотерапия с енциклопедия на лечебните минерали”, която стана настолна на много хора, се заехме да издадем книга за информационното въздействие на водата с минерали. Междувременно, покрай  експедиция в Алпите за звездни ахати, участвахме в поредния семинар в Германия и заедно с новите минерални продукти се сдобихме и с нова информация. Решихме да я прибавим към вече подготвената за структурирането на водата и поради това книгата се забави. Но затова пък се очертава като поредното четиво, което ще донесе здраве и радост на много хора.         

Възможностите на водата да подрежда молекулите си по определен начин под въздействието на вибрационно /морфично/ поле са установени още през 997 г от Абу Рейхан Бируни, един от големите енциклопедисти по онова време на Средния изток. Съвременната наука от своя страна установи, че вода, подложена под въздействието на информационното поле, което създават някои минерали, притежава /несравнимо с никое друго по мощност/ лечебно въздействие, което може за миг за преобрази физическия и емоционалния статус на всеки човек.      

Обърнете внимание: във всички книги, които учат как да се преборим с безпокойството, основния съвет е да се започне с контролирането на мислите. Тези, които са опитвали различни техники за постигането на този съвет, знаят, че това е едно от най-трудните неща на този свят. Защо е така? Защото силните енергийни полета от някои хора и от всякакви предмети, работещи с електричество, са променили честотата на вибрациите на нашето енергийно поле /аура/ и оттам се е променил целият химизъм на организма ни, включително и съставът на кръвта. Именно благотворното въздействие върху същите тези вибрации със структурирана с минерали вода е не само най-краткият, но и един от най-ефикасните начини да си възвърнем добрата физическа и психологическа кондиция.    


На конференцията по минералотерапия, която посетихме през април в Щутгарт, Германия, бяхме запознати с технологията за постигане на минерални елексири за преодоляване на много здравословни проблеми. Методите за приготвянето им са много лесни, а самата употреба отнема секунди – докато се изпие определено количество вода. Ефектът е изключителен. Единствените условия са водата да е добра за пиене /без прекалено съдържание на варовик и хлор/ и минералите да са предназначени за лечебни цели.

Не трябва да забравяте, че цветът на доста минерали, които се предлагат в момента в България, се интензифицира с цианиди, които се отлагат в структурата на минерала. Всеки би трябвало да бъде наясно до какво  може да доведе това, ако се  използва такъв минерал за лечение. 


На вашето внимание предлагаме най-новото от световната минералотерапия. Минералът за структуриране на вода не се похабява по никакъв начин и може да се ползва във времето безгранично.           
Подробни указания за употребата можете да получите заедно със закупения минерал.   


1.  ПРИРОДНО СРЕБРО ОТ ХАРТЕНЩАЙН.  Това е късче самородно сребро със 100 % чистота, без мили грам какъвто и да е друг примес. Поставя се във вода, която след определено време се превръща в структурирана /от научна гледна точка/ или, ако употребим станалото у нас популярно определение – в светена. Предпазва от всякакви външни негативни въздействия малки и големи и премахва придобитото вече по различни начини напрежение. Много хора задават въпроса дали не могат да постигнат същия ефект, като поставят във вода някакво бижу от сребро. Недопустимо е, тъй като ювелирното сребро съдържа мед в състава си, а медните йони никак не са безобидни за човешкия организъм – затова медните съдове се калайдисват.    


2. ОГНЕН ОПАЛ ЗА СТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДА. Въздействие: радост от живота, ентусиазъм, весело настроение, прилив на идеи и сили за осъществяването им. Защита на аурата, създаване на хармоничен енергиен баланс в жилището.


3.АХАТОВА ПЛОЧКА ЗА ИНФОРМАЦИОННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ВОДА. Въздействие: защита, стабилност, закрила, духовно съсредоточаване, елиминиране на магнитни интервенции от всякакъв характер. Подпомага храносмилането. Влияе добре върху отделителната и половата система. Засилва кръвообращението, подобрява състоянието на кожата и очите, подпомага регенерацията на целия организъм, както и растежа при децата.


4. ДИАМАНТ ЗА СТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДА.  Най-силният от всички познати до днес близо 4000 минерали. Естествен, от Южна Африка. Въздействие: освобождаване от притеснения, справяне с всякакви конфликти и проблеми, очистване на вътрешните органи и кръвосните съдове. Помага работата на мозъка, нервите, на всички жлези, бързо възстановява организма. НАЙ-ДОБРИЯТ МИНЕРАЛ ЗА ПОСТИГАНЕ ЯСНОТА НА СЪЗНАНИЕТО.


5. ГРАНАТОВ КРИСТАЛ ЗА СТУКТУРИРАНЕ НА ВОДА. Въздействие: съпротивителни сили, воля, смелост, за преодоляване кризи, умора, слабост, изтощение. Подпомага сексуалността, потентността, мускулната сила, обмяната на веществата, краво обръщението и оросяването, качеството на кръвта. Засилва имунната система.


6. НЕФРИТЕНАТА ВЪЗГЛАВНИЧКА НА АВИЦЕНА - най-доброто средство за мигновено повлияване върху кръвното налягане, Използването й задължително се комбинира с клиноптилолит, който вече се предлага с търговското име КЛИНОВИТ. Изискванията към клиноптилолита за лечебни цели също са много големи – той трябва да бъде термично обработен при точно определена температура. В противен случай порите, в които се намират калиевите и натриевите йони, губят проходимостта си или пък се разрушават.      


7. ТЕРЦИЕРЕН КЕХЛИБАР - друг задължителен минерал за домашната аптечка, от който се приготвя най-старото лекарство на планетата. С него се прави еликсир, който се използва при всякакви дихателни проблеми, включително при астма, алергии, чести инфекции на гърлото и т.н. Действието му е познато отпреди 6000 години . Като имуностимулатор няма равен на себе си.


8. КЛИНОВИТ - обявен за минерал на 20-ти век заради граничещите  му с вълшебството качества. С него се йонизира вода, която може да се пие от всеки. Изчиства токсините, повлиява благоприятно нервната, отделителната и храносмилателната система. Осигурява нормален сън, премахва потенето, треперенето и всякакви други последствия от наличието на подсъзнателно напрежение. Регулира количеството на свободните радикали в организма. 

Внимание: клиновитът за лечебни цели отговаря на определени изисквания и минава специална термична обработка, която може да се постигне само в лаборатория!


9. ПЛОЧКА ОТ ЛАБРАДОР – най-доброто средство при проблеми на костната система, артрит, шипове, ставни заболявания, невралгични болки, радикулит, дископатия, изтръпване на крайниците, болки в мускулите, нарушено кръвообращение. 


10. ЗЕЛЕНА РОДОПСКА ГЛИНА – изключително ефикасно средство при трудно поддаващи се на лечение с медикаменти кожни проблеми – алергии, акне, екземи, псориазис и подобни. Способства за бързо възстановяване на косата.


11. ПЛОЧКА ОТ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ ЗА ОЧИ – при правилно ползване можете да подобрите зрението си. При различни очни проблеми. 


12. „ОЧИТЕ НА АНДИТЕ” – южноамерикански минерал за бързо и трайно елиминиране на напрегнатост, главоболие, проблеми с равновесието.


13. РОЗОВ КВАРЦ ЗА ДЕЦА – най-добрият минерал за въздействие при напрегната нервна система в детска възраст.


14. НЕОБРАБОТЕН РОЗОВ КВАРЦ -  за елиминиране на екранно облъчване. Задължителен за тези, които ползват компютър в дома или работата.


15. МАЛЪК КРИСТАЛЕН ЧЕРЕП ОТ РИО ГРАНДЕ ДО СУЛ - Бразилия. Използва се за развиване на интуицията и получаване отговори на въпроси, които ни интересуват. Най-доброто средство за защита на дома от зли помисли  и магии  /отрицателни магнитни интервенции/.


16. ЕНЕРГИЕН ЛЪЧ ОТ МИНЕРАЛ за възстановяване хармоничното движение на енергията по тялото. Неговият вид се определя индивидуално. Ако се отделят нужните 7 минути на ден за избраната терапия, за кратко време се повлияват изключително добре проблеми на сърцето, панкреаса, щитовидната жлеза и много други.


17. ЕНЕРГИЙНА ПРЪЧИЦА ОТ САРДОНИКС ЗА РЕГУЛИРАНЕ ЕНЕРГИЯТА В ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ И УСКОРЯВАНЕ НА ОЗДРАВИТЕЛНИТЕ ПРОЦЕСИ           Днес съвременната наука съчетава успешно постиженията на източната медицина с научно доказаните възможности на минералите за оздравително въздействие върху човешкия организъм. Ако изпълнявате посочената терапия всяка сутрин без да бързате и като спазвате указанията, ще си осигурите 100% здраве.

Когато вземете енергийната пръчица в ръка, тя започва да трепти с определена честота. При контакт с тялото в посочените зони импулсите й активират работата на хипофизата, която въздейства върху състоянието на всички останали жлези, а чрез тях - на вътрешните органи, нервната система и химическия състав на кръвта. 

Не забравяйте никога: за да има полза от всичките ви занимания с митералотерапия /при нея ефектът е много бърз и безотказен – няма човек, който да не си е помогнал  при спазване на съответните указания/, МИНЕРАЛИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЛЕЧЕБНИ ЦЕЛИ – т.е. те трябва да отговарят на определени изисквания. Ефектът е изключителен, когато терапията ви е приготвена ИНДИВИДУАЛНО!


18. МАСАЖНА ПЛОЧКА ОТ САРДОНИКС с благотворен ефект върху  защитните сили на биополето, имунната, лимфната  и половата система, простатата и кръвното оросяване.


19. ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА 

20. ПРЕНИТ за структуриране на вода. С благотворен ефект върху разтваряне на мазнините, регулиране холестерола и обмяната на веществата. 



21. ДЮМОРТИЕРИТ за структуриране на вода. С благотворен ефект при паника, страхове, носталгия, угриженост, проблеми с кожата и жлъчката. 


22. БРАЗИЛСКИ ТОПАЗ за структуриране на вода. Изчиства подсъзнателното напрежение, успокоява вегетативната нервна система, регулира енергията по меридианите, подобрява зрението. 


23. СТРОМАТОЛИТ за структуриране на вода. С благоприятно въздействие при състоянието на чревната флора, работата на жлезите, напрежение в храносмилателната система. 


„ДА СИ ПОМОГНЕМ БЪРЗО С МИНЕРАЛИ“ - Гергана и Иван Митеви


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне